Dream Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 Pidari nevienu nesoda Tu esi atpalicis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medusa Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 Pidari nevienu nesoda Tu esi atpalicis Tipa, macho nevienu nedriikst sodiit ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 Pidari nevienu nesoda Tu esi atpalicis diezin vai, to tu saki tikai mana teksta deelj. taapat buut atpalikusham ir labaak nekaa pidaram. Taa ka tu suukaa (HA HA HA!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 Maradonna, buutu tu gudraaks bijis, buutu nedabuujis tiesiibas, toties tevi neviens "neapdirstu". Paarlasiiju tavu pieteikumu uz tiesiibaam... brr, shausma, te nu es naaku, dodiet man. Mosties un dziedi Latvijas himnu katru riitu, lieciibaa sanjem ne mazaak par 8 un varbuut reiz tu kjuusi par prezidentes pils pagalma seetnieku. Btw, shis spams pierada cilveeku pareizo attieksmi pret tevi, taadeelj pievienojos vairaakumam, jo atbalstu mazgadiigu, neaudzinaatu, rupju un iedomiigu pirdienu apdirshanu peec visiem nezheeliigaas sabiedriibas likumiem. Mans lozungs shim postam: "Katram pirdienam pa suudu chupai... no katra!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 COLE savaa stilaa maradona Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 22, 2003 Report Share Posted December 22, 2003 uz shiis patiikamaas nots tad arii beigsim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts