maradonna Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 Saakumaa par jobano un suudaino,piizdaamiizeeju MACHO... Nu ko lohs peedeejais mazs beerns kuram izteelee straadaa veel shavaak nekaa manam mazajam braalim(3 gadi).Bet lohs ir paliks ko tur vairs teiks kaads piedzimis taads lai dziivShis 1. citaads no vinna ''es nedziivoju Talsos bet gribeetu'' ko var teikt laabaak paarvaacies uz Tasiem un tad tu man vareetu pateikt aciis to ko tu man rakstiiji.Es zinu tad kad man bija 10 gadu tad es arii vareeju nodirst aiz muguras vai nu arii chataa vai kur citur.Tas par pirmo citaatu! Tagad 2. citaads''man nav 15 gadu bet gribeetu.............NEE''nu shaajaa sakaraa es vareetu teikt ka tev noteikti ir(iidteniibaa) 10 gadu un tu esi 1.50 m garsh un sver apm. 20 kg.Nee nu maziem beerniem jau patiik izlikties par lieliem VIIRIEM!!! Tagad par WORM-izliekas baigi gudrais bet noteikti nav pat pabeidzis pamatskolu,nu katraa zinaa counter-strike speeleet nejeedz(lamers)... Nu par abiet:vinni domaa tad kad ir admin tiesiibas tad paareejie ir zemaaki nekaaa vinni iisteniibaa ir otraadi vinniem pasaka uzliec to vai to mapi vai arii uzliec restart un shie kaa sunni liek arii(sessinieki)! Par sho patiesiibas staastu rakstiissanu atbildiigs MARADONNA jaa un loshi atcerieties sho niku jo tas veel izskanees!!! MARADONNA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 Aj,aj,aj Ka tik mamma neierauga ko esi te sarakstiijis... Tikai nenaac mani sist Link to comment Share on other sites More sharing options...
maradonna Posted December 18, 2003 Author Report Share Posted December 18, 2003 VBYUER tu stukbs esi vai arii lasiit nejeedz losi kursh te runaaja par kaadu sishanu es tikai saku lai vinnss lielais viirs apdirsh aciis skatiidamies nevis kautkaadaa jobanaa,stulbaa postaa.Stulbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maradonna Posted December 18, 2003 Author Report Share Posted December 18, 2003 Un paldies cilveekam jo vinss vismaz domaa ar galvu! trust me maradonna Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 ja katrs ta daritu pec katra uzraksita Topica, pec kura nebutu sanemis Admin_tiesibas, tad man liekas butu javeido jauns Forum_topics P.S Link to comment Share on other sites More sharing options...
maradonna Posted December 18, 2003 Author Report Share Posted December 18, 2003 Jus nesaprataat manu domu es pilniigi atbalstu nevajag tiesiibas dot katram bet nav jau uzreiz jaapdirs var vienkaarshi pateikt tu taas nedabuusi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEPKE Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 Njaa vecais..... ...tev tie nervi galiigi chupaa , peec taa, ka neiedod admina tiesiibas, tu te aardies un apdirs visus , lai gan pasham besii, ka pashu nodirsh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonlight Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 es visu sho textu lasot gandriz nokritu no kresla... uhh.. ka man patik lasit shadus tematinjus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 Moonlight LUUDZU LUUDZU LUUDZU LUUDZU paskaidro kas tur smiekliigs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 maradona, itka tu izceltos ar iipasho veelmi dirst cilvekam virsuu aciis skatoties. ja seko taviem dirshanas ieteikumiem, tad tev vajadzetu pasham aizbraukt uz Riigu un dirst macho virsuu vinja klatbutne un skatoties vinam aciis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 es labpraat tevi atkal ablomiitu maradonna, bet tu neesi pirmais kas shaadi izsakaas un man ir apnicis pieraadiit cilveekiem kaa es izskatos/maacos utt. otrkaart man tieshaam zheel ka tu esi tik stulbs ka nemaaceeji bold, italic un zilo kraasu pareizi uzlikt ... tik tieshaam zheel..... NAV veel es veeleejos piemetinaat NEE''nu shaajaa sakaraa es vareetu teikt nee tu nevareetu teikt. Tu vareetu smirdeet. Nu par abiet:vinni domaa tad kad ir admin tiesiibas tad paareejie ir zemaaki nekaaa vinni iisteniibaa ir otraadi vinniem pasaka uzliec to vai to mapi vai arii uzliec restart un shie kaa sunni liek arii(sessinieki)! veelviens muusu "atkodeejs" Agraak cilveeki atkoda ka mees iisteniibaa esam idioti, lohi, augstpraatiigi utt. (pag... vai tik lielaakaa dalja no vinjiem tiesiibas nedabuuja ) Nu ko - dienaas buusi psihologs. +ak satikt tevi? Ja es kauko gribu par tevi pateikt tad man uz forshajiem talsiem jaamochii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 A tu pirms raxtiji pieteikumu padomaaji vai tas vajadziigs?! Jaa, es arii vareetu uzraxtiit normaalu pieteikumu. Bet es tiesiibas ar to neizpelniishos. Nafig man raxtiit ja zinu, ka es vinjas 100% nedabuushu. Un tad veel visi saaks apdirst par to, ka raxtiju (taa vienmeer notiek kad cilveekam neiedod tiesiibas). Naher man tas vajadziigs. Nee nu ka meeginaaji, bet nevaig tak uzreiz uzspraagt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 Un tad veel visi saaks apdirst par to, ka raxtiju (taa vienmeer notiek kad cilveekam neiedod tiesiibas). ABSOLUUTAAKAIS BULLSHITS visi normaalie pieteikumi ir arii normaali uztverti. Ja raksta kaads kaa slims pidars tad pats vainiigs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 Pirms tu esi izlasijis un pateicis savas domas tikmeer kas ir loxi topii! Vieniigais gadijums ko redzeeju peedeejaa laikaa ir bijusi normaala atieksme nOnE pieteikumam Protams Protams vinjam arii bija normaals pieteikums Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 nez ko es teicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 Nu bet nenoliedz, ka arii taadi gadijumi ir bijushi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 tas ka kaads lohs atbild uz normaalu pieteikumu ar shitu ir vinja probleema. Tas neietekmee adminu leemumu par tiesiibu pieshkjirshanu topika autoram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 muah es neesot pamatskolu pabeidzis da nee, man bernudarza izglitiba ir... aa baigi biezhi bastoju bernudarzu vispar... btw ko es taadu pateicu ka uz mani tik ljoti puisiitis apvainojaas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 tas ka kaads lohs atbild uz normaalu pieteikumu ar shitu ir vinja probleema. Tas neietekmee adminu leemumu par tiesiibu pieshkjirshanu topika autoram. (macho Dec 18 2003, 05:13 PM) Vienkaarshi besii! Cilveeks puulas raxta lielo gudro pieteikumu un tad kaads lox daunis to njem un noliek. Protams ir arii tadi stuulbumii kaa piem Chuvax uzrakstija tipa kaa prikolu. Nu nah tadus vaig!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maradonna Posted December 19, 2003 Author Report Share Posted December 19, 2003 Nu ko es varu pateikt...Cik cilveeki ir shito suudu izlasiijussi bet nav neko uzrakstiijushi tie kuri klusee es visnotall domaaju ka ir manaa pusee taapeec ADMINI:WORM UN MACHO padomaajiet-ka nevajag uzreiz apdirdsst to kursh uzraksta postu jo aatri jums shis serveris pazudiis,jo to vienkaarssi neapmeklees jo juus visus(lielaako dallu)peec posta uzrakstiissanas apdirssat!!! Bet varbuut taa nav......Padomaajiet ko juus rakstiet! Un tas ka juus esiet admini tad juus esat lielaaki viiri !!! MARADONNA!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted December 19, 2003 Report Share Posted December 19, 2003 lol maraddona jaa serveris ar katru dienu pazaudee ar vien vairaak cilveekus driiz pavisam buus speele 0 pret 0 serveris pastaaveeja jau tad kad tev maate autinjus mainiija Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 19, 2003 Report Share Posted December 19, 2003 Nu ko es varu pateikt...Cik cilveeki ir shito suudu izlasiijussi bet nav neko uzrakstiijushi tie kuri klusee es visnotall domaaju ka ir manaa pusee taapeec ADMINI:WORM UN MACHO padomaajiet-ka nevajag uzreiz apdirdsst to kursh uzraksta postu jo aatri jums shis serveris pazudiis,jo to vienkaarssi neapmeklees jo juus visus(lielaako dallu)peec posta uzrakstiissanas apdirssat!!! Bet varbuut taa nav......Padomaajiet ko juus rakstiet! Un tas ka juus esiet admini tad juus esat lielaaki viiri !!! MARADONNA!!!!! diezgan apbriinojami visapbrinojamaako rindinju esmu izceelis ar boldu. redzi maradonna - shis ir muusu serveris un mees daram ko veelamies. sorry es tiesham padomaashu par to cilveeku pazushanu... teiksim 4 no riita darbdienaa nav 20 cilveeku Link to comment Share on other sites More sharing options...
maradonna Posted December 19, 2003 Author Report Share Posted December 19, 2003 Nu tad bazara vairs nav EJIET DIRST un driiz netiissaa serveris saaks pingot,gljukot utt. Aridivercc MARADONNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medusa Posted December 19, 2003 Report Share Posted December 19, 2003 ko tu teici ? noteikti kaarteejo reizi chubriku nodirsi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted December 19, 2003 Report Share Posted December 19, 2003 VIENS VIENIIGS BULLSHITS !!!!!!!!! P.S Kursh ir gatavs maksaat pa 1ls, lai savaaktu ziedojumu marodonnas arsteeshanai. P.P.S ja nepietiks nauda nopirksim kuvaldu un nositiisim ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts