MagnetO Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 man ir iedeja visiem kam besi lauka 4iiteri un trauce normali spelet,tadel ludzams man paradit kur var lejupladet 4iit mod,man nav vajadziigi 4iiti lai speletu,bet es censhos istradat virusu . Cermas vis bus 4iikinieka. Varesiet to lejupladet savams serveri,kad izmantos 4iitus automatiski cs uzskaras un pc restarteejas,vai pat ilsedzas,man ir padoma dazi piegajieni,cheating death ir labs,bet es censhos radit ko labaku.. p.s programa bus testa rezima ,bet varesiet lejupladet sheit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htcr Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 man ir iedeja visiem kam besi lauka 4iiteri un trauce normali spelet,tadel ludzams man paradit kur var lejupladet 4iit mod,man nav vajadziigi 4iiti lai speletu,bet es censhos istradat virusu . Cermas vis bus 4iikinieka. Varesiet to lejupladet savams serveri,kad izmantos 4iitus automatiski cs uzskaras un pc restarteejas,vai pat ilsedzas,man ir padoma dazi piegajieni,cheating death ir labs,bet es censhos radit ko labaku.. p.s programa bus testa rezima ,bet varesiet lejupladet sheit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Lai jau taisa, tāpat šaubos vai viņam kas sanāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnetO Posted July 28, 2006 Author Report Share Posted July 28, 2006 Lai jau taisa, tāpat šaubos vai viņam kas sanāks eu 90 % parliecinats ka sankas un 10 % esu parliecinats ka nesanaks jo man nav 4iit modc. kads varetu ielikt kur var to suda 4iitus novilkt.??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnetO Posted July 28, 2006 Author Report Share Posted July 28, 2006 nu ir....???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 man ir iedeja visiem kam besi lauka 4iiteri un trauce normali spelet,tadel ludzams man paradit kur var lejupladet 4iit mod,man nav vajadziigi 4iiti lai speletu,bet es censhos istradat virusu . Cermas vis bus 4iikinieka. Varesiet to lejupladet savams serveri,kad izmantos 4iitus automatiski cs uzskaras un pc restarteejas,vai pat ilsedzas,man ir padoma dazi piegajieni,cheating death ir labs,bet es censhos radit ko labaku.. p.s programa bus testa rezima ,bet varesiet lejupladet sheit. Manšķiet tu par daudz skaties filmas un domā kad tas būs tik ļoti vienkārši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnetO Posted July 28, 2006 Author Report Share Posted July 28, 2006 man skiet tu pa daudz iedomajeis,tadel ludzams kur var lejupladet, p.s es pats to virsus nelikshu man ir viens draugs kas teica ka to var izdarit tadel vinjam vaig 4iit mod lai to visu iesaktu,,,,.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnetO Posted July 28, 2006 Author Report Share Posted July 28, 2006 Šaubos, ka tu vispār kaut ko izstrādāsi, bet mēģini lietot tanti googli!!! es saku es netaisishu es pats man draugs teicas ka vinjs to makot. un es domaju tas atvieglotu daudzu serveru adminu darbus un speletaju prieks pieaugs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnetO Posted July 28, 2006 Author Report Share Posted July 28, 2006 nevaru atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Ja idiots nevar atrast čītus, kādā nahuj rakā viņš pret visiem čītiem izstrādās virusu, kurš apies visus antivīrusus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 (edited) es saku es netaisishu es pats man draugs teicas ka vinjs to makot. un es domaju tas atvieglotu daudzu serveru adminu darbus un speletaju prieks pieaugs. A mans draugs māk uzlaust bankas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 EDIT: YEAH!!! Edited July 28, 2006 by bikl Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 es saku es netaisishu es pats man draugs teicas ka vinjs to makot. un es domaju tas atvieglotu daudzu serveru adminu darbus un speletaju prieks pieaugs. ja nezinaaji daudzi admini arii izmanto chiitus, lai kjertu speeleetaajus, taakaa ciestu arii admini Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 em ja tavs draugs taisas taisiit to pluginu, tad kadaa sakarāviņs nevar atrast 4ītus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnetO Posted July 28, 2006 Author Report Share Posted July 28, 2006 em ja tavs draugs taisas taisiit to pluginu, tad kadaa sakarāviņs nevar atrast 4ītus? mosh nevar atrast..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now