Jump to content
GIGN Forum

Par Ko Bans?

SL1m^
 Share

Recommended Posts

Mde es speleju map de_aztec.. K-kur 5 rounda ruhs pa udeni,redzu 2 Ct k nosauju 1..Deadly atri aizbeg aiz durvim un es vinu caur durvim nopiliju... Tad meniks uzreiz man banu uzlika par wh.. Es nesaprotu nosauju 1 caur sienu uzreiz ban perm..??

BAN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: meniks

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: d2.Sl1m^

BAN] Iemesls banam: wh

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 1 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

BAN] ---------------------------------------------------------------

huh.gifhuh.gifhuh.gif

Edited by SL1m^

Nuuuu...jaraugas, kas par to ir sakams Mr Menikam smile.gif Domajams, ka vismam ir pamatojums un gan jau, ka ne jau tikai par to ka caur sienu kadu noliki tevi nobanoja.

Un jaa iemet demo, ja vispar gribi, lai kads izskata tavu situaciju talak.

Guest H!vemind

es visu laiku speeleju un veeroju vinju , kad vien bija laiks, no 1maas dienas kad ieraudziiju , ka vinjs nav tiirs + megina aspleept to lienot dirsaa visiem un bazareejot ar visiem ,bet nu skaties te tev tas nepaliidzeeja + shis dzekins man saka es biju wcg, es vinjam kura vieta ? vinjs man atbild 16 , es prasu kas pa klanu ,beigas vinjs pateica ka sadirsa man , vo pidars

oi aizvakar no riita ja nemaldos speleeju, redzeju wh, neviena admina nebija, atnaacu majas ap vakar pusi, izskatiijas tiiraks, bet tad atkal saakas momenti kad uzliesmoja wh, bet nu briizhiem adminiem bija vienalga

Guest H!vemind

macho nu piedo man , cik no vinja nopratu dzheks no 7 gadiem speele cs, vinjam tagad 13 , par wcg samelojis , neko labu no vinja negaidiiju

es visu laiku speeleju un veeroju vinju , kad vien bija laiks, no 1maas dienas kad ieraudziiju , ka vinjs nav tiirs + megina aspleept to lienot dirsaa visiem un bazareejot ar visiem ,bet nu skaties te tev tas nepaliidzeeja + shis dzekins man saka es biju wcg, es vinjam kura vieta ? vinjs man atbild 16 , es prasu kas pa klanu ,beigas vinjs pateica ka sadirsa man , vo pidars

wo wo, tas man ar bija aizdomīgi, ka viņš tiši pielien adminiem, piemēam denjam, kuram katru raundu uzraksta "denja biggrin.gif" , "denja ^__^", "denja .." un tā itkā no sevis noveļot visas aizdomas.

Jā, puisi lienot dirsā centās sevi padarīt pa vietējo purnu, lai netiktu pieskaitīts pie potenciālajiem chīteriem! Atceros vēl, kā DeMoN teica, lai pavēroju viņu. Iegāju, paskatījos, bet džeks laikam bij`izrubījis!

p.s pozor Sl1m urod!

slim bija tev wallhaks 100%, mes ar cilveeku visu cabble teicaam darekam lai nobano, vel skatijos spectators, bet nenobanoja vinju...

tipa teica, vinsh jau te ilgi spele un ja vinjam buutu wh tad jau sen buutu nobanots, laikam kljudijaas:)

tur cbble bija tadi momenti ar odzinju, vienmer zini kur visi apmeeram ir, flashus arii ta forshi met 31.gif

NU ko var pateikt- zheel man arii likaas ka vinjam nav chiiti, tikai taapeec pienjeemu klanaa, deelj shii starpgadiijuma izdzeesa d2. klanu... Nu ko var teikt, forshi jau nav, bet buus maaciiba... mljaaa. Tagad speeleeshu vai nu zem cita klana vai ar nicku Martinsh Yey. Man tas siikais likaas tads pro, ka psc. Un taa ka visi vinju nebanoja chista nodomaaju esmu atradis baigo talantu... sorry visiem par "vinja" pienjemshanu klanaa... sad.gif

un es tam daunim ari uzliksu perm foruma - kaa saka - PIS NAHUJ

edit. man vins noriebas ar lisanu dirsa, plus vel debilu bazaru. un vel beigas izradas ka calis citojis. nu tas jau ir par traku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...