SL1m^ Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 (edited) Mde es speleju map de_aztec.. K-kur 5 rounda ruhs pa udeni,redzu 2 Ct k nosauju 1..Deadly atri aizbeg aiz durvim un es vinu caur durvim nopiliju... Tad meniks uzreiz man banu uzlika par wh.. Es nesaprotu nosauju 1 caur sienu uzreiz ban perm..?? BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: meniks BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: d2.Sl1m^ BAN] Iemesls banam: wh BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 1 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] --------------------------------------------------------------- Edited July 27, 2006 by SL1m^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 O arii normaals topiks. PS. tev bija wh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SL1m^ Posted July 27, 2006 Author Report Share Posted July 27, 2006 Ko beidz bla.. azteca nosauju 2 caur sienu.. Psc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Nuuuu...jaraugas, kas par to ir sakams Mr Menikam Domajams, ka vismam ir pamatojums un gan jau, ka ne jau tikai par to ka caur sienu kadu noliki tevi nobanoja. Un jaa iemet demo, ja vispar gribi, lai kads izskata tavu situaciju talak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 manas domas dauņa pirmajā topikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 kaadaa aztecaa.. blee tu 2 dienas siikais perdeli speleeji naglakaa ar wh taa tu vareetu arii te ielikt iepriekseejo mapi - cbble! veel suudziibu kauns nau likt! pidrila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 es visu laiku speeleju un veeroju vinju , kad vien bija laiks, no 1maas dienas kad ieraudziiju , ka vinjs nav tiirs + megina aspleept to lienot dirsaa visiem un bazareejot ar visiem ,bet nu skaties te tev tas nepaliidzeeja + shis dzekins man saka es biju wcg, es vinjam kura vieta ? vinjs man atbild 16 , es prasu kas pa klanu ,beigas vinjs pateica ka sadirsa man , vo pidars Link to comment Share on other sites More sharing options...
SL1m^ Posted July 27, 2006 Author Report Share Posted July 27, 2006 Aiztaisi muti blad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 uuu ..kadam taisniba sakoda acis plutitajs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Aiztaisi muti blad... veciit tu ar saviem 13 gadi , nedraudi man k ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 ir ir wh un taads kaartiigs... es sapratu, ka d2 ir regots klans, taatad vinjsh ir jaadzeesh. nafig visaadus siikos debesu briinumus serverii laist.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kro Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 oi aizvakar no riita ja nemaldos speleeju, redzeju wh, neviena admina nebija, atnaacu majas ap vakar pusi, izskatiijas tiiraks, bet tad atkal saakas momenti kad uzliesmoja wh, bet nu briizhiem adminiem bija vienalga Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 cel vlip! tut dazhe dokazivatj nezacem, vsjo i tak vidno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 opaa. šitas čalis mani ir eleganti apkāsis, cik es pret viņu spēlēju, tik varēju mierīgi nošaut, izskatījās, ka flaši arī ķēra. Vot kā. Labi ka kāds cits skatījās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 macho nu piedo man , cik no vinja nopratu dzheks no 7 gadiem speele cs, vinjam tagad 13 , par wcg samelojis , neko labu no vinja negaidiiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 izskatījās, ka flaši arī ķēra. jā, tos viņš nebija izslēdzis, vai arī skaisti tēloja, ka būtu apžilbis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Njā džeks tāds bija tāds aizdomīgs, bet cik nu es pret viņu spēlēju arī viņu varēju nošaut, bet bija reizes kad viņš tā unreal... Respect gign adminiem kas vēro visus !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Man nelikās ka viņš čīto...rūgtā patiesība Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 tie6i es taisijos noka4at kadu 1 no demo kad man max teica ka vin'6 ar wh ruka cik es skatijos , nebija neka protams tas ka es ieeju spec jau parada to ka var izslegt Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 es visu laiku speeleju un veeroju vinju , kad vien bija laiks, no 1maas dienas kad ieraudziiju , ka vinjs nav tiirs + megina aspleept to lienot dirsaa visiem un bazareejot ar visiem ,bet nu skaties te tev tas nepaliidzeeja + shis dzekins man saka es biju wcg, es vinjam kura vieta ? vinjs man atbild 16 , es prasu kas pa klanu ,beigas vinjs pateica ka sadirsa man , vo pidars wo wo, tas man ar bija aizdomīgi, ka viņš tiši pielien adminiem, piemēam denjam, kuram katru raundu uzraksta "denja " , "denja ^__^", "denja .." un tā itkā no sevis noveļot visas aizdomas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Jā, puisi lienot dirsā centās sevi padarīt pa vietējo purnu, lai netiktu pieskaitīts pie potenciālajiem chīteriem! Atceros vēl, kā DeMoN teica, lai pavēroju viņu. Iegāju, paskatījos, bet džeks laikam bij`izrubījis! p.s pozor Sl1m urod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 slim bija tev wallhaks 100%, mes ar cilveeku visu cabble teicaam darekam lai nobano, vel skatijos spectators, bet nenobanoja vinju... tipa teica, vinsh jau te ilgi spele un ja vinjam buutu wh tad jau sen buutu nobanots, laikam kljudijaas:) tur cbble bija tadi momenti ar odzinju, vienmer zini kur visi apmeeram ir, flashus arii ta forshi met Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Forshi... banu pelniijis gan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2.molder Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 NU ko var pateikt- zheel man arii likaas ka vinjam nav chiiti, tikai taapeec pienjeemu klanaa, deelj shii starpgadiijuma izdzeesa d2. klanu... Nu ko var teikt, forshi jau nav, bet buus maaciiba... mljaaa. Tagad speeleeshu vai nu zem cita klana vai ar nicku Martinsh Yey. Man tas siikais likaas tads pro, ka psc. Un taa ka visi vinju nebanoja chista nodomaaju esmu atradis baigo talantu... sorry visiem par "vinja" pienjemshanu klanaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 un es tam daunim ari uzliksu perm foruma - kaa saka - PIS NAHUJ edit. man vins noriebas ar lisanu dirsa, plus vel debilu bazaru. un vel beigas izradas ka calis citojis. nu tas jau ir par traku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts