keda2222 Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Nu ir tada lieta es labprat ziedotu jusu serverim un ieguuttu registretu nick, jo man apnicis ka pec katram 15 min izmet un saka: "TAVU VIETU IENEMA REGISTRETS SPELETAAJS" Wieniigi ir tada lieta . Es dziivoju ar vecmammu un man nav vecaku un diemzel ari konta. Es negribetu satikties privati vienigi ja jus velaties braukt uz jelgavu pec ta 10 (un es par to saubos) Es veeleejos prasit vai es varu ieiet pastaa iedot 10 un paradit kontu un vai vini to parskaititu uz banku ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 arī jelgavā ir banku filiāles, tā ka tu mierīgi vari aizripot līdz kādai hansabankas filiālei, parādīt konta informāciju un viss būs ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 (edited) Es stipri šaubos, ka Jelgavā nav kādas bankas filiāle. EDIT: mazliet nokavēju. Edited July 26, 2006 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 a nu ok taga sapratu, bet kas bus ja tu sanemsi naudu bet tomeer neiedosi registretu nick, nu es gan domaju ka ta nebus, bet ka tas viss notiek kr4 tu sanem naudu pec tam aar mani sazinies es tew pasaku kadu nick es velos tu pasaki parol un viss?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Es dziivoju ar vecmammu un man nav vecaku un diemzel ari konta. Jūtu līdz... _______ BTW - Es šodien atvēru kontu Internet Stuff`iem un tādām lietiņām, tā ka es arī ieziedošu 10ls P.S stulbi ir tas, ka tagad braucu uz 3 nedēļām un nepārskaitīšu naudu, bet kad atbraukšu, viss notiksies Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 a nu ok taga sapratu, bet kas bus ja tu sanemsi naudu bet tomeer neiedosi registretu nick, nu es gan domaju ka ta nebus, bet ka tas viss notiek kr4 tu sanem naudu pec tam aar mani sazinies es tew pasaku kadu nick es velos tu pasaki parol un viss?? neesam gluži nekāds kaktu kantoris, kura ideja ir kādu piešmaukt kad nosūti naudu, pienāc mircā vai atsūti forumā pm un visu nokārtosim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 neesam gluži nekāds kaktu kantoris, kura ideja ir kādu piešmaukt kad nosūti naudu, pienāc mircā vai atsūti forumā pm un visu nokārtosim. lab karo4 iedosu drauga sencim 10 un pateiksu lai samaksa uz to kontu. un nakosaja diena seit foruma uzrakstisu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 Jūtu līdz... _______ BTW - Es šodien atvēru kontu Internet Stuff`iem un tādām lietiņām, tā ka es arī ieziedošu 10ls P.S stulbi ir tas, ka tagad braucu uz 3 nedēļām un nepārskaitīšu naudu, bet kad atbraukšu, viss notiksies paldies. Nu bet tagad jau viss ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 lab karo4 iedosu drauga sencim 10 un pateiksu lai samaksa uz to kontu. un nakosaja diena seit foruma uzrakstisu! A vaita paša tā gruti aiziet uz banku un veikt parskaitījumu. Ak jā tev vel tur bus jasamaksa +0.20ls par parskaitišanu ja pareizi atceros summas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 A vaita paša tā gruti aiziet uz banku un veikt parskaitījumu. Ak jā tev vel tur bus jasamaksa +0.20ls par parskaitišanu ja pareizi atceros summas. vai tad nepilngadigs to var.? A veel viens jaut. vai ir jauzrada kaut kadi personas dokumenti nu piem. pase dzimsanas apl vai kaut kas tml. varbut personas kods?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 vai tad nepilngadigs to var.? A veel viens jaut. vai ir jauzrada kaut kadi personas dokumenti nu piem. pase dzimsanas apl vai kaut kas tml. varbut personas kods?? Nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Ak jā tev vel tur bus jasamaksa +0.20ls Unibankai pārskaitīšana bez maksas (vismaz man) . Bet vieglāk un ērtāk ir pārskaitīt izmantojot i-banku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Un ka es to zinu un daru tavuprat. Man vel 18 itka nava. Tu pat nepilngadigs vari dabut banka kontu un savu unikalo karti protams ja kads no vecakiem galvojumu aizpildis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Ej tu diirst.. bla.. es tocna aizgaaju... un taa stele notiek un dzeki maksa... :/ 10Ls omfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 Ej tu diirst.. bla.. es tocna aizgaaju... un taa stele notiek un dzeki maksa... :/ 10Ls omfg Bet man taks ar normali gribas uzspelet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Ej tu diirst.. bla.. es tocna aizgaaju... un taa stele notiek un dzeki maksa... :/ 10Ls omfg Sedi savas 4etras sienas un neboja cilvekiem dzivi ar saviem tizlajiem un neaptestajiem textiem. Keks grib noziedot serverim deshuku ,lai varetu normali uzspelet. Vai vinsh vainigs ,ka cs nespeleja tajos laikos ,kad vareja nick pieregot? ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Ej tu diirst.. bla.. es tocna aizgaaju... un taa stele notiek un dzeki maksa... :/ 10Ls omfg a ko cilveekam dariiit ? vins grib te speelet, vinam te patiiik , tapeec ar veelas lai vina niks buutu regots! nekas vinam neatliek kaa noziedot tos 10 ls, un kas tur slikts!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Ej tu diirst.. bla.. es tocna aizgaaju... un taa stele notiek un dzeki maksa... :/ 10Ls omfg reizeem tochna liekas, ka neesi tomeer izaudzis un esi palicis beerna praataa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted July 27, 2006 Author Report Share Posted July 27, 2006 Nuu macho es pateicu drauga sencim, lai samaksa. Es nezinu vai vins samaksajis no rita vai maksas vakara. Nu, bet kas taalaak man jasaka veelamais nick un parole?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 (edited) keda, nomierinies droshivien, ka macho tev privati zinju aizsutis! Un naudinja var neparsutities uzreizi, ja tiek sutita no citas bankas! Taka, varbut naudinja buss pasha vakara vai arii tikai riit! edit: nabaga zeens ir sautraucies, ka netiek apkrapts! Edited July 27, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 keda, nomierinies droshivien, ka macho tev privati zinju aizsutis! Un naudinja var neparsutities uzreizi, ja tiek sutita no citas bankas! Taka, varbut naudinja buss pasha vakara vai arii tikai riit! edit: nabaga zeens ir sautraucies, ka netiek apkrapts! Nu tas ir tikai loģiski..Pirmo reizi te spēlē un nezin kas ir kas Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted July 27, 2006 Author Report Share Posted July 27, 2006 keda, nomierinies droshivien, ka macho tev privati zinju aizsutis! Un naudinja var neparsutities uzreizi, ja tiek sutita no citas bankas! Taka, varbut naudinja buss pasha vakara vai arii tikai riit! edit: nabaga zeens ir sautraucies, ka netiek apkrapts! Es neuztraucos wnk nevaru sagaidit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts