rocky balboa Posted December 16, 2003 Report Share Posted December 16, 2003 Sveicinaati Godaajamie Kungi un Ljoti Cienijamaas Daamas (ja taadas ir) Kaa jau mineeju - sveiki! Veleetos takaa ieguut admin tiesiibas uz shii servera... Ar ko lai saak? Nu pirmkaart esmu cilveeks - fenomens... Kapeec taa jautaasiet? Hmm es pats nezinu bet tas ta taa... (kad izdomaashu - pateikshu) Manis sauc Rokijs Balboa aka Itaalju Eerzelis... Speeleeju cs jau pameeram 2 gadus (kaa jau visi krutie dzeki) un gribeeju ieveist kristietiibu juusu sreverii Pats esmu kristietis tapeec arii veelos noveerst uz juusu srevera sho masveida savu cilveeku izniicinaashanu svatiigos noluukos... Shie niknuma (velna!!!) vadiities cilveeki ir jaasoda un jaanaxrenizee no srvera! Veeleetos arii padziit no servera visus pagaanus ka nepakljaujas nevienam likumam un tic tikai saviem dieviem un ljauj bumbai briivi spraagt vinja pasha zemee bet citi ir tik bezkauniigi ka skarida rinkjii ar somu kas peec buutiibas buutu jaatsataaj bombsaitaa un peec tam CT taa buutu jaaneitralizee... Gribeetu shos visus paatarus sludinaat visiem paarredzemaa veidaa lai saprastu ka pats varenais runaa nevis kaads lauku pagaans... Nav nekaadu iebildumu pret juusu noteikumiem (arii maneejiem) aa un ja luugums tiks atraidiic klaasies plaani (atceraties Ivana Drago laikus!!!) geloooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 16, 2003 Report Share Posted December 16, 2003 nepaziistamiem cilveekiem neviens tiesiibas nedod lai arii cik labs nebuutu pieteikums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted December 16, 2003 Report Share Posted December 16, 2003 Kautkaads spredikjis . Rokijs ir dieva suutnis, bet es tak vinjuu neesu suutijis psc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted December 16, 2003 Report Share Posted December 16, 2003 aaij... reecu... atvainojos paareejiem... Dream , shitas laps bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 16, 2003 Report Share Posted December 16, 2003 nu ok shitas bija labs ... bet KOMOOON - nu nespamojiet shiten..... plzz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted December 16, 2003 Report Share Posted December 16, 2003 nepaziistamiem cilveekiem neviens tiesiibas nedod lai arii cik labs nebuutu pieteikums macho tu iesliigsti pretrunaas: chek zis out ir arii nepaziistamiem kexiem slots. +nezinu kursh ar tevi gribees satikties Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 17, 2003 Report Share Posted December 17, 2003 nee. Sheit iet runa par admin tiesiibaam. Tur iet runa par slotu. Takshto skraapis Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted December 17, 2003 Report Share Posted December 17, 2003 Beidzot var redzeet ,ka kaads sheit tieshaam censhas,lai ieguutu tiesiibas omg ,es pateicu kaut ko normaalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocky balboa Posted December 17, 2003 Author Report Share Posted December 17, 2003 njaa... Paldies par atsauxmeem btw macho ja jau admin tiesiibas nedod sveshiem cilveekiem bet slotu gan dod tad jau es buutu prieciigs tikai par free slotu bet ja taa nopietni suudus nevaarsiishu un es domaaju ka par mani suudziibas nebuus... un ja pamaniijaat es neprasu nekaadas votes vai am - man tas nav vajadziigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 17, 2003 Report Share Posted December 17, 2003 gh. Tas ka slots ir kaadam nepaziistamam cilveekam nenoziimee ka visiem nepaziistamiem vinsh tagad tiks dots. bet ja taa nopietni suudus nevaarsiishu un es domaaju ka par mani suudziibas nebuus... vajag lai vairaaki cilveeki to var apstiprinaat. Neviens veel nav prasiijis admin tiesiibas ar ideju ka shis suudus vaariis (es sheit nerunaaju par gariigi nepieskaitaamiem un kretiiniem ar izteiktaam idiotisma noslieceem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocky balboa Posted December 17, 2003 Author Report Share Posted December 17, 2003 bet ja taa nopietni suudus nevaarsiishu un es domaaju ka par mani suudziibas nebuus... vajag lai vairaaki cilveeki to var apstiprinaat. Neviens veel nav prasiijis admin tiesiibas ar ideju ka shis suudus vaariis (es sheit nerunaaju par gariigi nepieskaitaamiem un kretiiniem ar izteiktaam idiotisma noslieceem) ok saprotu ka vajadzeetu kaadam apstiprinaat bet... ir veins bet - nav (peec manaam domaam) taada cilveeka kas vareetu to apstiprinaat, so es luudzu lai juus man iedodat "uzticiibas avansu" un redzeesiet - probleemu nebuus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 17, 2003 Report Share Posted December 17, 2003 hm. nu vismaz pasaki latviski kaadas komandas tu gribi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocky balboa Posted December 17, 2003 Author Report Share Posted December 17, 2003 hmm... nju ja naz zeel tad jau vareetu : atsay, aslap, aslay, ak - ceru ka nav par daudz prasiits P.S tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 17, 2003 Report Share Posted December 17, 2003 standarta komplekts. nuok uzliku. Tad skaties lai nebuutu neidiotisku suudziibu par tevi. gl. p.s komandas ir ar "x" saakumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts