Jump to content
GIGN Forum

piiis on zeme! :)

Recommended Posts

Sveicinaati Godaajamie Kungi un Ljoti Cienijamaas Daamas (ja taadas ir) smile.gif

Kaa jau mineeju - sveiki! Veleetos takaa ieguut admin tiesiibas uz shii servera...

Ar ko lai saak? Nu pirmkaart esmu cilveeks - fenomens... Kapeec taa jautaasiet? Hmm es pats nezinu bet tas ta taa... wink.gif (kad izdomaashu - pateikshu)

Manis sauc Rokijs Balboa aka Itaalju Eerzelis... Speeleeju cs jau pameeram 2 gadus (kaa jau visi krutie dzeki) un gribeeju ieveist kristietiibu juusu sreverii smile.gif

Pats esmu kristietis tapeec arii veelos noveerst uz juusu srevera sho masveida savu cilveeku izniicinaashanu svatiigos noluukos... Shie niknuma (velna!!!) vadiities cilveeki ir jaasoda un jaanaxrenizee no srvera!

Veeleetos arii padziit no servera visus pagaanus ka nepakljaujas nevienam likumam un tic tikai saviem dieviem un ljauj bumbai briivi spraagt vinja pasha zemee bet citi ir tik bezkauniigi ka skarida rinkjii ar somu kas peec buutiibas buutu jaatsataaj bombsaitaa un peec tam CT taa buutu jaaneitralizee... wink.gif

Gribeetu shos visus paatarus sludinaat visiem paarredzemaa veidaa lai saprastu ka pats varenais runaa nevis kaads lauku pagaans...

Nav nekaadu iebildumu pret juusu noteikumiem (arii maneejiem)

aa un ja luugums tiks atraidiic klaasies plaani (atceraties Ivana Drago laikus!!!)

geloooo

Beidzot var redzeet ,ka kaads sheit tieshaam censhas,lai ieguutu tiesiibas smile.gif omg ,es pateicu kaut ko normaalu shock1.gifeusa_doh.gif

njaa... Paldies par atsauxmeem smile.gif

btw macho ja jau admin tiesiibas nedod sveshiem cilveekiem bet slotu gan dod tad jau es buutu prieciigs tikai par free slotu wink.gif bet ja taa nopietni suudus nevaarsiishu un es domaaju ka par mani suudziibas nebuus... wink.gif un ja pamaniijaat es neprasu nekaadas votes vai am - man tas nav vajadziigs smile.gifsmiliez.de_2524.gif

gh. Tas ka slots ir kaadam nepaziistamam cilveekam nenoziimee ka visiem nepaziistamiem vinsh tagad tiks dots.

bet ja taa nopietni suudus nevaarsiishu un es domaaju ka par mani suudziibas nebuus...

vajag lai vairaaki cilveeki to var apstiprinaat. Neviens veel nav prasiijis admin tiesiibas ar ideju ka shis suudus vaariis (es sheit nerunaaju par gariigi nepieskaitaamiem un kretiiniem ar izteiktaam idiotisma noslieceem)

bet ja taa nopietni suudus nevaarsiishu un es domaaju ka par mani suudziibas nebuus...

vajag lai vairaaki cilveeki to var apstiprinaat. Neviens veel nav prasiijis admin tiesiibas ar ideju ka shis suudus vaariis (es sheit nerunaaju par gariigi nepieskaitaamiem un kretiiniem ar izteiktaam idiotisma noslieceem)

ok saprotu ka vajadzeetu kaadam apstiprinaat bet... ir veins bet - nav (peec manaam domaam) taada cilveeka kas vareetu to apstiprinaat, so es luudzu lai juus man iedodat "uzticiibas avansu" un redzeesiet - probleemu nebuus...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...