proxY Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 (edited) Plzzz pasakiet kads ka uztaisit pasam mIRC skriptu lai ari citi varetu lietot? Nav kada pamaciba kautkur rakstita...es jau izmeklejos ari google mekleju bet nekur nav nekadas pamacibas! Protams mekleju pa LV pamacibu...Es pats zinu tikai ka mIRC augspuse ir tads zals folderis ar nosaukumu: Script editor - bet talak nezinu kur kas jadara...Un man sotdien ir ari dzimene - butu man dzimenes davana no jums ja kads palidzetu Edited July 22, 2006 by proxY Link to comment Share on other sites More sharing options...
proxY Posted July 22, 2006 Author Report Share Posted July 22, 2006 Nu pateiks kaads? Link to comment Share on other sites More sharing options...
h2o Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 tu gribi izveidot irc botu ? vai ko ? ko tu gribi, lai tas skripts dara ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 spied remote(ctrl+r) un saac skripteet, ja tu kautko no skripteeshanas maaki, tad vari izmantot /help komanda vai vienkaarshi /help Link to comment Share on other sites More sharing options...
proxY Posted July 22, 2006 Author Report Share Posted July 22, 2006 Es taks nemaku skriptet! Jus nevarat pateikt ka tas jadara vai ari iedodat kadu pamacibu kur viss rakstits... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 nu tu taa vienkaarshi diezvai panjemsi un uztaisiisi skriptu, njem guugli un guuglee pamaaciibas, njem gatavus skriptus skaties remotee un meegjini izprast... vismaz es taa iemaaciijos... bet neieshu jau tev tagad maaciit garaas runaas, katrs pats savs laimes kaleejs, dziivee tev arii neviens ar karotiiti mutee neko neiebaaziis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
h2o Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Es taks nemaku skriptet! Jus nevarat pateikt ka tas jadara vai ari iedodat kadu pamacibu kur viss rakstits... KO tieshi tu gribi "saskripteet" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
proxY Posted July 22, 2006 Author Report Share Posted July 22, 2006 Es gribu mircas skriptu sakriptet! Nu tadi ka HnH, Love-Party..vnk taka mIRC tikai gribu uztaisit skriptu, krasas salikt, dizainu un so to ieksa sabazt lai butu labaks skripts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 nu tak mircam kraasas var mainiit spiezhot uz ziimuliishiem ieksh augsheejaa menu, taapat menu backgroundus var mainiit uzspiezhot labo pogu > background ctrl + r un tad atver View > izveelies kuru menu gribi piem chanela vai nicklisti, tad piem izveelies chanam, tur ieraksti vai pamaini - .Teikt visiem chau:/msg # chau visi! .Teikt visiem dirst:/msg # ejiet visi dirst! u.t.t bet prieksh tam ir guugle.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
proxY Posted July 22, 2006 Author Report Share Posted July 22, 2006 (edited) nu tak mircam kraasas var mainiit spiezhot uz ziimuliishiem ieksh augsheejaa menu, taapat menu backgroundus var mainiit uzspiezhot labo pogu > background Ja es sita izdarisu kaa teici tad ja kads cits nokachas skriptu viniem tas krasas bus? Un tad velviens jautajums...kaa var saglabat skriptu? Man vispar ir jaiet: Script Editor? un skriptu gribu uztaisit lai citi varetu lietot nevis prieks sevis! Un kaa var uzlikt script name kad nak ieksa! Piemeram HnH skriptam kad ienak ar smukiem burtiem rakstits: HnH Script 5.5 kur to nosaukumu var uzlikt? Un beigas protams ari vajag saglabat skriptu kaa to var izdarit un kura vieta..ja uz siem jautajumiem atbildesiet man jautajumu vairs nebus ! Man tac dzimsanas diena butu labi ja atbildetu...Un tu teici CTRL + R tad atver VIEW kur tads view ir? Edited July 22, 2006 by proxY Link to comment Share on other sites More sharing options...
proxY Posted July 22, 2006 Author Report Share Posted July 22, 2006 (edited) NU????? Edited July 22, 2006 by proxY Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 view ir augshaa tanii izveelnee kur File u.t.t. jaa saglabaajas visi skripti, bet nezinu par kraasaam ,bet ir arii speciaals plugins ar skiniem, taa ir daudz eertaak, aizmirsu kaa vinju sauca, neesmu vnk maajaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
proxY Posted July 22, 2006 Author Report Share Posted July 22, 2006 Ja tass viss skaidrs! Bet kaa ir jaskriptee?? Da kas kur jaraksta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Ej un meklē pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts