Jump to content
GIGN Forum

Ka Uztaisit Mirc Skriptu?

proxY
 Share

Recommended Posts

Plzzz pasakiet kads ka uztaisit pasam mIRC skriptu lai ari citi varetu lietot? Nav kada pamaciba kautkur rakstita...es jau izmeklejos ari google mekleju bet nekur nav nekadas pamacibas! Protams mekleju pa LV pamacibu...Es pats zinu tikai ka mIRC augspuse ir tads zals folderis ar nosaukumu: Script editor - bet talak nezinu kur kas jadara...Un man sotdien ir ari dzimene - butu man dzimenes davana no jums ja kads palidzetu biggrin.gif

Edited by proxY

nu tu taa vienkaarshi diezvai panjemsi un uztaisiisi skriptu, njem guugli un guuglee pamaaciibas, njem gatavus skriptus skaties remotee un meegjini izprast... vismaz es taa iemaaciijos... bet neieshu jau tev tagad maaciit garaas runaas, katrs pats savs laimes kaleejs, dziivee tev arii neviens ar karotiiti mutee neko neiebaaziis...

nu tak mircam kraasas var mainiit spiezhot uz ziimuliishiem ieksh augsheejaa menu, taapat menu backgroundus var mainiit uzspiezhot labo pogu > background

ctrl + r un tad atver View > izveelies kuru menu gribi piem chanela vai nicklisti, tad piem izveelies chanam, tur ieraksti vai pamaini -

.Teikt visiem chau:/msg # chau visi!

.Teikt visiem dirst:/msg # ejiet visi dirst!

u.t.t bet prieksh tam ir guugle....

nu tak mircam kraasas var mainiit spiezhot uz ziimuliishiem ieksh augsheejaa menu, taapat menu backgroundus var mainiit uzspiezhot labo pogu > background

Ja es sita izdarisu kaa teici tad ja kads cits nokachas skriptu viniem tas krasas bus? Un tad velviens jautajums...kaa var saglabat skriptu? Man vispar ir jaiet: Script Editor? un skriptu gribu uztaisit lai citi varetu lietot nevis prieks sevis! Un kaa var uzlikt script name kad nak ieksa! Piemeram HnH skriptam kad ienak ar smukiem burtiem rakstits: HnH Script 5.5 kur to nosaukumu var uzlikt? Un beigas protams ari vajag saglabat skriptu kaa to var izdarit un kura vieta..ja uz siem jautajumiem atbildesiet man jautajumu vairs nebus ! Man tac dzimsanas diena butu labi ja atbildetu...Un tu teici CTRL + R tad atver VIEW kur tads view ir?

Edited by proxY

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...