Jump to content
GIGN Forum

Kads Zin...

Guest sTop^
 Share

Recommended Posts

Guest sTop^

Kads zin kur var dabut tadu taka programu kur piem Windowam stils savadaks nu nava modernais bet cits savadakas krasas inonas utt .. ceru ka sapratat ko es domaju !

Kads zin kur var dabut tadu taka programu kur piem Windowam stils savadaks nu nava modernais bet cits savadakas krasas inonas utt .. ceru ka sapratat ko es domaju !

kur nokacat es nez bet nospied peles labo klikski properties - aperance tur ir color standart un windows style pamegini!

Guest sTop^

tas ir suds biggrin.gif to jau es zinu ! bet ir vel kaut kads strunts kur var to stilu mainit proigrama laikam biju nu es nezinu tapec prasu jums ! vabrut zinas kads !

Bija proga, prims kāda gada pats lietoju, tur vareja gan visus tos sūda skinus mainīt, gan visu pārējo, kā arī skanēt kompi pret vīrusiem, vai kkas tamlīdzīgs... nu kr4 kad atcerēšos kā sauc, tad noteikti pateikšu!

Guest sTop^
jāpagooglē, ja ir tik vienkāršs jautājums, khem, pat 5 minūtes nepagāja, lai atrastu vajadzīgo.

1, 2, 3.

Paldies , bet ka vinu uzisntalet es ieinstaleju un nekas nava gaju property un tur skatos nava tadas , Kapec ta ?

xaxa a man ir, es paspeeju nokachaat... tongue.gif ja vajag tad nez... uzraxtiet pieteikumu uz [email protected] varbuut iedoshu... jo neesmu netaa redzeejis linku... vsmaz ne straadaajoshu... XD.gif p.s. mani ir tas PILNIIGI straadaajoshais windows vista.... kjip teemas, pulkstenis un visaadi suudinji.. rolleyes.gif tik kompis ar vinjiem bremzee... vajag itkaa 1gb ram lai buutu ideaali...

Edited by one 'lil AnimaL

Guest sTop^
xaxa a man ir, es paspeeju nokachaat... tongue.gif ja vajag tad nez... uzraxtiet pieteikumu uz [email protected] varbuut iedoshu... jo neesmu netaa redzeejis linku... vsmaz ne straadaajoshu... XD.gif p.s. mani ir tas PILNIIGI straadaajoshais windows vista.... kjip teemas, pulkstenis un visaadi suudinji.. rolleyes.gif tik kompis ar vinjiem bremzee... vajag itkaa 1gb ram lai buutu ideaali...

iedo skype varbut tur varam sarunat

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...