uuDEE Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 (edited) Sveika tauta. Es veletos palugt tiesibas uz gign serveri, jo pedeja laika diezgan biezhi sheit uzturos. Iemesls kapec man gribetos tiesibas ir sekojosh, chiterii chiteri un velreiz chiteri. Biezhi vien no ritiem ieeju serveri un protams biezhi vien ari neviena admina nav un redzu dazhus kadrus kam patik izmantot sekojoshas kombinaacijas aim + wh + speedhack un nekadi nevaru vinjus izlidinat ara un nakas spelet sho "kruto" cilveku sabiedriiba. A, veletos iegut ban opciju. Paldies par uzklausishanu. Edited July 16, 2006 by uuDEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 (edited) Pirms 2 dienām piereģistrējos un cik esmu spēlējis serverī tu tur arī esi bijis. Diez vai no manis tas ir atkarīgs, bet xb es tev iedotu. Edited July 16, 2006 by |2.v_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 sakariigs dzeks...iesaku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 "Es veletos palugt tiesibas uz gign serveri, jo pedeja laika diezgan biezhi sheit uzturos." Ja tu tā turpinātu varētu tev arī iedot vienu lielu,treknu rec, jo cik esmu bijis uz servera tu tur arī skraidi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 REC ne tapeec ka esam no viena klana bet tapeec ka gekam taapat kaa denjam ir atbildiibas sajuuta un afraid cupu vinjsh faktiski novadiija viens kad pareejie (tais skaitaa es uzliku miiksto) - tas jau vien kautko liecina par cilveeku Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 protams ka rec uuDEE DAUDZ IR MANITS NO RITIEM ap 7:00 , taja laika ir vislielakais 4iteru apmeklejums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 man viedoklis <= 0 Rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Taisnība, ka bieži no rītiem adminu nav un tieši no rītiem čīterus ir iespējams redzēt visvairāk. uuDEE arī bieži redzams serverī, tā kā REC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 granted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts