*venceso Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 es domaaju taisiit jaunu WEB bet nezinu kursh butu labaaks! 1. PHP-fusion vai 2. e107 gribu zinaat juusu domas kursh ir labaks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 php ir novecojis suuds labak likt e107 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 es ieteiktu sho, tas ir maxas, bet var nokachaat krakoto Subdreamer CMS v2.3.2 pedeeja versija 2.3.2 Skini un plugini taa sauktie arii ir maxas, bet ja gribi var atrast, jo man ir Oficiaalaa lapa Un vieniga lapa ko zinu kas to izmanto Link to comment Share on other sites More sharing options...
*venceso Posted July 11, 2006 Author Report Share Posted July 11, 2006 norkizz laikam esmu par stuulbu lai tur kautko sajeegtu! a tu nevari man atsuutiit savu maajaslapas theme?!? taveejaa baigi reaalaa man patiik!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 norkizz laikam esmu par stuulbu lai tur kautko sajeegtu! a tu nevari man atsuutiit savu maajaslapas theme?!? taveejaa baigi reaalaa man patiik!!! Nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 uztaisi kas ttur gruts uztaisi vienu blocku vinu videjo augsu un apaksu sagriez pa dalinam pareizajos failos skripta saliec koma un vola skins psc kas tur gruts ja maki bildes stumt kopa un darboties ar photoshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now