RB_92 Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 čau! es no vienas mājaslapas nokačāju vienu spray ar nosaukumu coution_spray.wad kurā mapē man tas fails jāliek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN LADEN Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 (edited) čau! es no vienas mājaslapas nokačāju vienu spray ar nosaukumu coution_spray.wad kurā mapē man tas fails jāliek? Loxs ! tempdecal.wad ieksh cstrike liec un puut savu logo kur vien veelies Edited July 6, 2006 by BIN LADEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
RB_92 Posted July 6, 2006 Author Report Share Posted July 6, 2006 paldies dauni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN LADEN Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 paldies dauni! Kursh tad te ir daunis ja pat nezin kaa spray ielikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
RB_92 Posted July 6, 2006 Author Report Share Posted July 6, 2006 bļa kā es varēju zināt??? neesmu jau tāds datornoobs kā tu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN LADEN Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 bļa kā es varēju zināt??? neesmu jau tāds datornoobs kā tu! Readme mok palasi kaadreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts