redboot Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 jaukum jauki skatos statos ir uzlikts kautkaads vecs backups, vel nesen man bija online taims ap ~320h tagad 230h... un killi arii mazaak :/ gribeeju jau pretendeet uz kaadu tiesiibu ieguushanu, bet laikam jau buus jaatmet visam ar roku... vnk gribeju pajautaat, vai buus atpaklj kaads normaals backups, vai paliks shis vecais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 tie stati nenormāli daudz vietas aizņem. Ik pa brīdim worms padzēš kaut ko. Šī laikam būs tā reize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 gribeeju jau pretendeet uz kaadu tiesiibu ieguushanu, bet laikam jau buus jaatmet visam ar roku... tu domā, ka stati ir baigi noteicošie tajā vai tu iegūsi tiesības vai nē ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted July 5, 2006 Author Report Share Posted July 5, 2006 man jau bail prasiit bargajai zhuurijai vienreiz prasiishu izgaaziishos, naakoshreiz nebuus nemaz jeega prasiit, vnk tas online time bija taads kaa pieraadijums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) eeee, bet man bija 32 000 killi EDIT: worm, varbut, tad pavisam jarestarte stati? Edited July 5, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 he he, man ar stundinas pazudusas... bet pats galveinais, ka vairaak naves, ka kili pazudusi tas ir ok. gaidu nakoso dzesanu, moz jau + ierapsos Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Man veel jautraak, izskataas, ka man tikai naves nakushas klaat par pedejam dienaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
eDy Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 ha man gan nekas nav pazudis laikam stati pazudushi tiem kuri sheit speelee daudz ilgaak! p.s darek tev bija 36 000 killi Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 nu piedodiet, bet es neļaušu katram stāstīt, kā ir izmainījušies viņa stati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts