OMGGG Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) BAN] --------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: sye BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: OMGGGGG BAN] Iemesls banam: wh+AIM BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 1 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] ---------------------------------------------------------------------- Kicked by Console: TEV IR BANS. Iemesls: wh+AIM. Vairak info konsolee Kicked :TEV IR BANS. Iemesls: wh+AIM. Vairak in demo: http://www.gign.lv:81/demos/weekly-0607050...fy_iceworld.zip Nezinu ko admins sye ir domājis, bet nu nekāda wh un aimbota man nebija. Lūdzu unban. Edited July 5, 2006 by OMGGG Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 neredzu tādu banu. demku noskatījos - bans bija nepamatots - sye durnis. bet banu tik un tā tādu neredzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 bet banu tik un tā tādu neredzu Starpcitu, ne vienu vien reizi esmu sastapies ar šo lietu, ka meklējot banu vainu neatrod tadu niku, vai nemaz tada bana (itkā) neeksistē, vai arī uzrāda, ka bans uzlikts pirms HVZ cik ilga laika uz šīs IP, vai tada paša nika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 itkā xfb nestrādā, tādēļ es piem. pēc ĪP meklēju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 taakaa demkaa es pilniigi neko neredzeeju - uzreiz nonjeemu banu. Suudzibas nebuutu vispaar, bet sye bija tik paarliecinaats par chiitiem... nodomaaju, ka mosh es k`ko nerubiju un sho ''OMGGG" aizsutiju uz forumu, lai suudzas... ja shajaa gadijumaa nonjemt banu , no manas puses ir slikti, tad atvainojos. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 viss ok. es saprotu var pārskatīties un redzēt wh kur tā nav. Bet aimu. sye, otru šādu kļūdu iesaku tev nepieļaut. Tu uz to džeku vispār vienu raundu tikai paskatījies, kurā viņš normāli ar awp spēlēja. I really don't like this... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts