Legenden Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Fck tiko pieceljos gribas bikinj uzspeeleet a neee kroplie chiiteri bojaa vissu speeli un kaa vienmeer adminu nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Fck tiko pieceljos gribas bikinj uzspeeleet a neee kroplie chiiteri bojaa vissu speeli un kaa vienmeer adminu nav ''kā vienmēr'' . Puisīt acc sagribējas ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted July 4, 2006 Author Report Share Posted July 4, 2006 Kas tu galvu kkur esi iespiedis NEKAADU ACC NEGRIBU ... vieniigais ko es veelos ir lai admini ir serveriii Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Kas tu galvu kkur esi iespiedis NEKAADU ACC NEGRIBU ... vieniigais ko es veelos ir lai admini ir serveriii Uz pāris sec admini nav iekšā uzreiz ''kā vienmēr''? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted July 4, 2006 Author Report Share Posted July 4, 2006 Tu dauni es gignaa speeleeju ljoti biezhi un biezhi arii ir varianti kad nav adminu..... a kas tu vispaar pa aakstu essi iiipashi biezhi neesi maniits Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Tu dauni es gignaa speeleeju ljoti biezhi un biezhi arii ir varianti kad nav adminu..... a kas tu vispaar pa aakstu essi iiipashi biezhi neesi maniits Idiot, tas kad es speelēju parasti citos laikos nekaa tu tas nenoziimee kad es maz spēlēju ! Un es neticu kad gign'ā ir daudz tādu brīžu kad nav aminu ar xb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts