mephisto Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 heh, man vislaik lec visadi pop-up'i, bet tas notiek spelejot tieshi cs! ari ja speleju vnk ar botiem ko darit? man nav nekadi antivirusi! es itka iztiriju ar adaware bet nekas nepalidz ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Man no vakardienas tieši tā paša problēma. Bet man lec nevis tikai Pop-Upi, bet arī webi jaunā logā. Sakačāju pilnu kompi ar blockeriem.. Nelīdz. Antiviruss izskanē kompi.. Neko neatrod. Ejot CS serverī, jeb kad mainas karte, izmet no CS, jo atkal uzmeties Pop-ups. Murgs. Visvieglākais tomēr būtu Format C, bet nu kautkā negribās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 Man no vakardienas tieši tā paša problēma. Bet man lec nevis tikai Pop-Upi, bet arī webi jaunā logā. Sakačāju pilnu kompi ar blockeriem.. Nelīdz. Antiviruss izskanē kompi.. Neko neatrod. Ejot CS serverī, jeb kad mainas karte, izmet no CS, jo atkal uzmeties Pop-ups. Murgs. Visvieglākais tomēr būtu Format C, bet nu kautkā negribās. man ir ze seim bet es nez ka tev, bet kad eju apakal cs man neradas neviens uzraksts, skaitlis u.c. vnk bilde! tapec tas ir loti apgrutinoshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 kādus antivīrusus lietojat???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 tos pop-up`us var nobloket interneta browseri, lai vinji nelec ara. pameklejiet ieks browsera optioniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now