MorowindeR Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Es loti atvainojos par spamu http://s12.invisionfree.com/scooters tace seit ir forums kuram vajag jaunus memberus te ir atrodama tiesaam noderiiga informaacija par motorolleru tuuneesanu remontu apkopi utt. mums ir daudz zinosu cilveeku kuri spees atbildeet uz gandriiz visiem jautaajumiem. Forums arii riiko pasaakumus riigaa sacensiibas izbraucieni satiksanaas P.S. luudzu nedzeest sito topicu jo forums patiesaam ir visai dziiveliigs bet cilveeku pamaz jo ne tik daudziem cilveekiem ir iespeeja vai velme iegaadaaties scooteru Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 moto pasaule.. muXaxaxa (ir labi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 (edited) nu savu honda dio čist netūnēšu.... labāk gaidīšu, kad varēšu braukāt ar mašīnu...... ai, atceros, kā jaucu deltas, rīgas, minskas un visādu citu verķu motorus...... (mācēju arī salikt ) nesenkā nodevu visus motorus 'n' citus lūžņus "metālistiem".... saņēmu 20 ls edited: Pabrowsojos pa forumu.... Vienam džekiņam tur reāli nokrautais skūteris... Edited July 2, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Klau Darek. A tu kadu forsu vietu kur labo tas cuusinjas nezini un kur rezerves dalas var nopirkt? Es savam dzeltenajam kinietim nomainiju variatora siksnu bet mauka atkal pec 2 nedelas parplisa... saliiti tomer.. Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Klau Darek. A tu kadu forsu vietu kur labo tas cuusinjas nezini un kur rezerves dalas var nopirkt? Es savam dzeltenajam kinietim nomainiju variatora siksnu bet mauka atkal pec 2 nedelas parplisa... saliiti tomer.. Beefy Es laikam esmu akls , bet dareku te neredzu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 FUCK tev ir taisniiiba! Un es jau padomaaju KO DAREKS TADS MIKSTAIS AR SKUUTERI BRAUKAA! MUAHAHAHA! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 taisat savu skuuteru bandu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 FUCK tev ir taisniiiba! Un es jau padomaaju KO DAREKS TADS MIKSTAIS AR SKUUTERI BRAUKAA! MUAHAHAHA! Beefy bleg, tomer tu esi terets pidars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now