Guest H!vemind Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 (edited) Veeletos paluugt lai man piemet xgag un xk.. xb buutu par taalu shaut, cik es zinu neesu galvu sienaa iespiedis jautaasiet prieks kam ????? Serveri uzturoties ik pa briidim paraadas p1dinji kam patiik apdirst visus par jebko , kuri domaa ka vinjiem aiz monitora ir , taa kaa ar vote paketi neko pilniiba izdariit nevar , veelejos paluugt xgag un xk lai vareetu ielikt kaadu vecu bloodlorda zekji kaadam muti , lai bisk apklust un ja peec nakamaa briidinaajuma jaunais talants liek taalaak visiem augumaa vareetu vinjam uzlikt xk , Protams vinjs var ienaakt veel un dirst ,bet gan jau ka noteikti lidiz tam laikam kaads admins ar xb buus Atziistu speelejis neesu daudz gign serverii bet nu ~200h ir, + cik atceros un cik blodyam atminja nevil , es saaku speelet gign ar vinju , bet tad tur saakas citas steles (ar feikajiem nikiem ) Ceru uz atsauciibu un alinju no alvja pagaajusha varda dienaa Registreetais niks ar vote tiesibaam (H!vemind) Edited June 30, 2006 by DeMoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Alinju tu teici, ka liksi man... ir arii komanda vote pakaa taada, kaa voteban. 2. piegaajiens - neveiksmiigi serverii tikko notesteeju, kaa straadaa voteban, jo par mani nesabalsoja. Vajadzeeja pirms tam teikt, lai balso par. Likaas jau, ka taapataas sabalsos, bet nee. Nu enivei doma taada, ka tas voteban arii ir, tikai nezinu, kaa tas bans reaali izpaushaas bez bana iemesla un terminja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 voteban nostraada taa kaa votekick.. nekaada starpiibaa nav, cik esu votes licis Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 sry ,kad sheit vispar iespamoju.. Bet H!vemind man liekas ,ka tev pasham briziem vajag xgag uzlikt ,jo pedeja laika pats savu mutiti nevari savakt..Skali neizteikshos ar kadiem vardiem tu runaji pa mik..... Ja solies laboties tad Gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 hive biezhi speelee un taas komandas vareetu vinjam nodereet... taa kaa atbalstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Esmu par smadzeni! Tik ar norunu, ka pret mani nelietosi nevienu no viņām Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 DeMoN, nekljusti nekauniigs, no tevis vel kaut ko gaidu... taakaa apdomaajies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts