mczip Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Darek stulbs ir tikai viens ... divaina karta tas neesmu es ... hmmm ... Ar teltiim kautkur darza vai pagalma ? Vares iet zemenes ravet Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 ae ae beidzot tikshu pie sava BURST MODE miljuma darekuciisha mca mca es alkaholu nelietoshu ! un darek es vel talsos zinu kur ir tava maja un RIM4IKS ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 makzip, labi, pakluseshu... gan jau sanaks vel kadu reizi iedzert! aaa, un par to palikshanu, es citeju blodyu, pagalms, kursh ir darzs, ej saproti pats stoke, kad raksti postu no jonathana logina varetu pierakstit beigas "© stoke" Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 a cikos tiekamies talsos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Nu cik shito var malt?! Teicu visi tiekas no 12:00 - 13:00 autene! Iebraucejiem - kad iebraucat Talsos, pazvanat man! Talsiniekiem - mes ar Ilzi un jonathanu sedesim "pakava", nakat tur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 es nebūšu, šefs maita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Oj darek tev nav po ? un gadijuma nav shitas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 (edited) man ir, bet iistajam jonathanam gan nav EDIT: visiem zinet gribetajiem: mes jau esam majas, bet bildes, es ceru, ka samurajs saliks! Vnk, shodien mes ar Ilzi paliekam pie manis un tagad neko negribas darit, kur nu vel bildes likt Bet es dzilji sirdi ceru, ka, samuraj, tu neuzdrikstesies ielikt bildes kur es naku ara no juras (pliks ) strids: par textu "es ceru" ir jaliek komatos vai nav? Edited July 9, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 nu nelikshu te visas bildes, paareejaas varat redzeet draugos manaa albumaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 celjaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 (edited) pludmalee... Edited July 9, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 (edited) lol samuraj, tadas bildes, pusi pat neatceros. vnk, chmo ? big_shit, shitas jau vareji nelikt EDIT: pedeja bilde, vnk, pwnzz Edited July 9, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 daRek ieliec sev signaturee ko shaadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 loli bildes pwnzz es pat draugos skatiijos un neatceros ka kas taads buutu fo4eets lol vispaar bija labi , darekam bija gan riita gan dienas gan arii vakara stojaks , faktiski jebkuraa mirklii vinju vareeja izmantot kaa pakaramo Agraak domaaju ka samurays ir taads pajolinjsh bet peec pavadiitaas nakts cieshos apskaavienos mainiiju savu viedokli es hivem(aka pidinjsh pa dziivi) nospeeru maku ar 20 LS un krediitkarti kur bija 300 ls bet kameer es gaaju uz veikalu, tas kuce vinju atrada manaa somaa , vot skrobe ! stoke pohuj mao (tipa updated roflmao) mani pieveica divciinjaa pilniigaa paali un es biju satriekts , nu vinjsh jau 20 kg smagaaks bet taa taada atmaska lol vispaar bija jautri , tagad saap visas vietinjas , jaaiet gignaa bombiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 btw shii ir mana miiljaakaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 btw shii ir mana miiljaakaa davaj beidz dzejot un naac krushiit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 (edited) vislabaak man patika kaa blody gandriiz dabuuja pa pieri no 13 gadiiga dzheka... tad veel kaut kaadi siikie naaca nakts viduu 3 reizes cigaretes blodijam diedeleet... bet stoke tiem siikajiem lika uzreiz pa divaam vilkt... un taa pliko dirsu deja blody un hive izpildiijumaa apkaart darekam un big_shit, arii bija naijs Edited July 9, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 ha! mees ar stoke norm likaam tiem siikajiem izraut kkur 0.7 dzeerveniiti + 0.3 moskovskaja + pa divaam cigareteem vilkt reizee - tas viens peec tam veema kaadas 10 reizes lol un tas viss tika izdzerts pa 5 min uz diviem vechiem taa ap 14 gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 (edited) p.s. blodijs veel labo veceni dabuuja, kas augumaa vinjam liidz paduseem un dejoja vinsh pietupies Edited July 9, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 lolis tu esi samuray - es no tajaa briidii meegjinu vinju pierunaat pisties pie savaam draudzeneem a par hive gan to nevareeja teikt ha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 ka jau teicu, bildes, vnk, pwnzz Itsevishkji kur blody balle kolji to "meiteni" kopuma bija ok zhel, ka no sakuma man likas, ka butu bernudarza audzinataja un man ir sava, pirma grupinja! Bet pec tam jau bija ok! Un jaa, blodyu, vnk, piesaista vietejie, protams, ar kuriem jasamekle kautkads kashkjis! Domaju, ka pat varetu kadreiz atkartot! p.s un butu bijis vel labak, ja mani kads butu pamodinajis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now