sye Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 a tut dokazivatj necigo kto videl tot znajet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeViL Posted July 2, 2006 Author Report Share Posted July 2, 2006 a tut dokazivatj necigo kto videl tot znajet... krch jasno delajte Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Nezinu bet cilveks jau var mainities n pec skilla jau ADMINUS nemekle Taka Es PAR jo serveris esu redzejis pirmastam un esu par Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Nezinu bet cilveks jau var mainities n pec skilla jau ADMINUS nemekle Taka Es PAR jo serveris esu redzejis pirmastam un esu par Nu psc ,cik tu vari spamot? ?? Nja ,izteici savas domas ,tagat macho esi parliecinajis ,vins uzliks tiesibas bez ilgas domashanas jo tu sheit esi ieverojama personiba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Nezinu bet cilveks jau var mainities n pec skilla jau ADMINUS nemekle Taka Es PAR jo serveris esu redzejis pirmastam un esu par Interisanti ka tu vel vari te kautko rakstit pa6am bans vel te kautko izsaka ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArQentres Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Es nesaprotu kaapeec jums tik visiem gribas acc tikai, lai justos krutaaki par citiem playeriem vai aiz naivas veeleshanaas paliidzeet nepaziistamiem cilveekiem. Izklausaas smiekliigi prasiit acc gign serverii ir pieteikami adminu, jo muuzhiigi, kad esmu tur vienmeer kaadi 4. vismaz seezh taa ka gign ir kontroleets serveris Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Es nesaprotu kaapeec jums tik visiem gribas acc tikai, lai justos krutaaki par citiem playeriem vai aiz naivas veeleshanaas paliidzeet nepaziistamiem cilveekiem. Izklausaas smiekliigi prasiit acc gign serverii ir pieteikami adminu, jo muuzhiigi, kad esmu tur vienmeer kaadi 4. vismaz seezh taa ka gign ir kontroleets serveris Es domaju ,ka laba serveri ,nevar but nekad pa daudz labu adminu,taka stingri piedoma par savo teikto! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 krch jasno delajte man visu šito topiku slinkums lasīt, bet nu ja tu tā saki... p.s. mm, tikko izlasīju. skaidrs. neesi pelnījis tiesības, kur nu vēl xb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts