Jump to content
GIGN Forum

About Adding Servers...

Spec_Alfa
 Share

Recommended Posts

Tātad... lieta tāda: www.gign.lv web lapā gribēju pievienot serveri (ne savu bet drauga, kurš man lūdza lai es pamēģinu...) Pēc pirmajiem 3 mēģinājumiem atmetu ar roku un nācu te, JO pievienojot serveri ar IP adresi (84.237.133.180:27015 (ports tur laikam bija atsevišķi)) un web adresi (http://rsx.6te.net), bet man atbildēja sekojoši:

Pie serveru ievietoshanas notikusi kljuuda(s)

* Serveris jau ir musu datubazee

Tātad pa cik es zinu, ka kādreiz viņam bija serveris ar adresi halteam.hopto.org, kas jau te ir bijis, tad pārbaudīju vai tiešām viņš te vēl ir, bet nebija. Tā kā man nav vairs ne jausmas vai serveris ar IP 84.237.133.180:27015 vispār tur vēl ir, tad iesaku darīt ko lietas labā...

Mans ieteikums, ko darīt:

1. variants - izdzēst to itkā esošo serveri no serveru listes un mēs pievienojam to no jauna kā pienākas...

2. variants - kāds (domājams admins) izdzēš to serveri no turienes un pievieno pats, jo visa vajadzīgā informācija ir šeit... unsure.gif

Tnx par uzklausīšanu... blink.gif

btw...

Baigi nopietns posts sanāca biggrin.gif

Pamegini Sitaja cs mape sava uzinstalet pach 21 un tad izveido serveri caur turieni vajadzetu iet . Bet viena lieta serverim nebus UPDATE

Tu laikam kaut ko nesaprati... dry.gif www.gign.lv zem sadaļas SERVERI, tur es nevaru pievienot serveri, jo (uzsveru) ITKĀ tāds jau ir... unsure.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...