Spec_Alfa Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Tātad... lieta tāda: www.gign.lv web lapā gribēju pievienot serveri (ne savu bet drauga, kurš man lūdza lai es pamēģinu...) Pēc pirmajiem 3 mēģinājumiem atmetu ar roku un nācu te, JO pievienojot serveri ar IP adresi (84.237.133.180:27015 (ports tur laikam bija atsevišķi)) un web adresi (http://rsx.6te.net), bet man atbildēja sekojoši: Pie serveru ievietoshanas notikusi kljuuda(s) * Serveris jau ir musu datubazee Tātad pa cik es zinu, ka kādreiz viņam bija serveris ar adresi halteam.hopto.org, kas jau te ir bijis, tad pārbaudīju vai tiešām viņš te vēl ir, bet nebija. Tā kā man nav vairs ne jausmas vai serveris ar IP 84.237.133.180:27015 vispār tur vēl ir, tad iesaku darīt ko lietas labā... Mans ieteikums, ko darīt: 1. variants - izdzēst to itkā esošo serveri no serveru listes un mēs pievienojam to no jauna kā pienākas... 2. variants - kāds (domājams admins) izdzēš to serveri no turienes un pievieno pats, jo visa vajadzīgā informācija ir šeit... Tnx par uzklausīšanu... btw... Baigi nopietns posts sanāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Bet avatars nenopietns, tatad ari tu nee Admini parak slinki lai tik daudz darit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 Avtaru es uztveru kā prikoliņu... Bet žēl gan ka tie admini tādi slinki kā tu teici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProF^ Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Pamegini Sitaja cs mape sava uzinstalet pach 21 un tad izveido serveri caur turieni vajadzetu iet . Bet viena lieta serverim nebus UPDATE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 Pamegini Sitaja cs mape sava uzinstalet pach 21 un tad izveido serveri caur turieni vajadzetu iet . Bet viena lieta serverim nebus UPDATE Tu laikam kaut ko nesaprati... www.gign.lv zem sadaļas SERVERI, tur es nevaru pievienot serveri, jo (uzsveru) ITKĀ tāds jau ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Pamegini Sitaja cs mape sava uzinstalet pach 21 un tad izveido serveri caur turieni vajadzetu iet . Bet viena lieta serverim nebus UPDATE kur taadi rodas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted June 27, 2006 Author Report Share Posted June 27, 2006 Nu bet neviens nepalīdz atrisināt problēmu... tas ir visskumjākais... Visi tikai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Neviens, kurš to varētu, vēl nav ieposījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted June 27, 2006 Author Report Share Posted June 27, 2006 Ņjā nu jau taka vairāk pa 24 stundām apkārt ir... Nu oK... būšu pacietīgs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Nu oK... būšu pacietīgs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdo_ Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 mos parasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 (edited) mos parasi Un ko viņš man palīdzēs ? DOOH Ņjā skatoties citus postus būs man ar jāpalūdz vai kāds ni LIELAJIEM VARENAJIEM man nevar palīdzēt... Edited June 28, 2006 by Spec_Alfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdo_ Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 jaa tas gan Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 jaa tas gan Valdo tu esi daunis! Bezjēdzīgi spamo, ne pa tēmu. Skatos, tev visi posti aptuveni tādi. Par tēmu - Jāgaida, kad macho apskatīs topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 Mnjāā... Tik man jau sāk likties, ka vairs neviens nelasīs šo topicu... Nu vienalga gaidīšu līdz kādam lielajam varenajam sagribēsies man palīdzēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now