Jump to content
GIGN Forum

Longhorn


Frex
 Share

Recommended Posts

1) ta nav beta versija, bet agriina alfa versija, kas vispar knapi turas kopaa

2) ta ir prezentacijas versija, kas tika sataisita prieksh kaut kada pasakuma malaizijaa, kur to nozaga. praktiski turas kopaa tik daudz, lai tikai butu iespejams radiit pirmo iespaidu par iespejaam, kas buus pilnajai versijai.

vari iedomaaties, ka tu seedi auto, kam nav ne ieksheejaas apdares, ne kuzova, tikai ritoshaa dalja, un spried par to, kaads suuds ir tas auto funkcionalitaates un izskata zinjaa...

Link to comment
Share on other sites

Frex, tu biku daunis esi! Gordon tev staasta, ka neh... alfas un neesoshas testa betas juuzot!!! smiliez.de_2428.gif Es straadaaju datorfirmaa, un visas testa betas MS mums (kaa oficiaaliem partneriem) suuta testeeshanai. Nezinu kur tu savu esi dabuujis, jo mums (firmai) veel nekas no Longhorna (testa beta vai preview release) nav atsuutiits.

P.S. Taadus kaa tu MS seedina cietumaa: 1) par neautorizeetu softa lietoshanu; 2) par nepamatotas neslavas celshanu; 3) par to ka dumsh esi;

smiliez.de_2428.gifsmiliez.de_2428.gifsmiliez.de_2428.gif

Link to comment
Share on other sites

Frex tu iezliecies?

DC++ vienu laiku bija pilns ar Terminator 3 filmu (pirms īstās filmas iznākšanas). Patiesībā zem nosaukuma slēpās kaut kāds kraps. Par šāda nosaukuma filmas šārēšanu normālos hubos admini banoja.

Ja tev saka, ka dotā OS iznāks pēc kadiem 3 gadiem, ne ātrāk, tad nevar būt nekāda runa par publiskas betas esamību. stfu.gif

Link to comment
Share on other sites

Frex, tu ir freeeeeeeeeeekz.

Es iemetiishu DC++ Win 3.11 ar uzlabotu vizualo izskatu (vai arii taa pazha LongHorn zagtu un uzhakotu dalju) un nosaukshu to par MicroSoft LongDick Beta Test un tu to njemsi par tiiru kapeiku?

Tieshi taa pat pa DC++ 2-3 meeneshus klejo HL2, kaut gan tas iznaaks tikai naakamgad.

Tu, maigi izsakoties, esi smiliez.de_2428.gif ....

P.S. Ja tu lieto nelegaalu programmatuuru, vai vajag to reklameet forumaa, vai jebkur citur. Ja gadiijumaa es uz pusslodzi straadaaju BSA? Tavi vecaaki spees samaksaat sodanaudu? (tb, no worm`a dabuut IP, caur provaideri adresi un vaax tev).

P.P.S. Kretinee mani shitais KINDERGARDENS!!!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...