AlusDaris Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 (edited) Domāju iegādāties veļuku, tikai nezinu, kur lai pērku. Pastījos www.zzk.lv, tur biku pa dārgu (vienīgi tas pirmais kalna normāls pa 190Ls) Varbūt kāds var ieteikt labu webu kurā pastīties kalna veļukus?(izņemot zzk) Meklēju kalna veļuku par normālu cenu (nepārāk dārgi, no 100-160Ls) Edited June 25, 2006 by AlusDaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Pastāsti kādu veidu tu gribi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted June 25, 2006 Author Report Share Posted June 25, 2006 mosh izlasi ko es rakstīju? es tak pieminēju, ka KALNA, bet ja nesapratāt, tad sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Mēģini te Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Bļin nu kā bija... FANS - tas veikals... Te ir viņu saits. Baigi labzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted June 25, 2006 Author Report Share Posted June 25, 2006 tas fans toč labs, jau vienu noskatīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 mosh izlasi ko es rakstīju? es tak pieminēju, ka KALNA, bet ja nesapratāt, tad sorry. Moš tu tiko izlaboji Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Hawaii express, varbūt liksies dārgi, bet kad uzzin visus plusus sanāk pat izdevīgi... hawaii.lv weblapa dikti skopa, labāk aizbrauc uz vietas parunājies ar lielisko personālu un paskaties ričukus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Pa 100-160 neko īpašu nedabūsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 vari paskatities www.zumus.lv www.sportamanija.lv www.oks.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 vari paskatities www.zumus.lv www.sportamanija.lv www.oks.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 pats ņēmu fanā, tikai tādēļ, ka man tur neliels blatiņš. esmu apmierināts kā rozā zilonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
hOOk^ Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 kalna velo pa 160 ls? hmm.. nekas jēdzīgs nesanāks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 ej uz latgalīti Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 (edited) ej uz latgalīti JA pirksi ricuku Latgaliitee tad mani veleejumi tev , lai tev vinu nosper ! Edited June 25, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 JA pirksi ricuku Latgaliitee tad mani veleejumi tev , lai tev vinu nosper ! tipa, turpina būt ceļojošais divritenis.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 kalna velo pa 160 ls? hmm.. nekas jēdzīgs nesanāks.. Kas mekle ,tas atrod ! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted June 25, 2006 Author Report Share Posted June 25, 2006 da man neko šiku nevajag. tik gribu aizbraukt uz kādu ezeru ar čomiem. uz alpiem jau nebraukšu un tur nevālēšu Galvenais lai tik stumjās uz priekšu un lai kādu gadiņu tur, un lai kautcik izturīgs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 tas fans toč labs, jau vienu noskatīju Netā jau Fana`am maza izvēle , bet tu aizbrauc vecīt uz Veici, tad tur nevar vien izvēlēties. Pats kādas 2h pirku, kamēr nenopirku , lai nākamajā dienā nebūtu čakars. Labi ka nākamajā rīta paspēju atbraukt, jo kāds jau gribēja mani apsteigt , bet es jau viņu biju aizsitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Es tik un tā ieteiktu ZZK. Varbūt mazliet dārgāk, BET kvalitāte pamatīgi ieliks visām havajām, faniem, čempjoniem un katrā ziņā arī latgalītei. Pats esmu ļoti gandarīts, ka pakrāju naudu mazliet vairāk un nopirku no ZZK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Es tik un tā ieteiktu ZZK. Nu jā, ZZK arī labs... Bet nu kas kuram tuvāks Fans, redz ir veikals ar daudz ko sportiskam dzīves veidam... Slēpes, riteņi un citi sūdi... Ja viņi nodarbotos tikai ar riteņu tirdzniecību, tad tas noteikti būtu viens no labākajiem veičiem Latvijā (viņš jau tāpat ir vien no labākajiem ) ... Pielikumā : Mans sūds Viperītis (krāsa ir bik savādāka un esmu šo to palabojis, bet pamats ir tāds pats) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 labi, liels paldies. būs vien jaizbrauc uz fanu un zzk un pastīsies kādi, tad tur ir tie veļuki. kr4 varam slēgt ciet, uzzināju visu ko vajadzēja. un velreiz PALDIES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 (edited) 1) skaties lai ritenim butu xtr klani, rumbas, sleedzi 2) skaties lai ritenim butu rock shock eljas gaisa prieksejie karbona amartizatori 3) skaites la butu mavic 2karsas vai 3karsas aploces 4) skaties lai butu titana stures stienis, karbona sedekla stienis 5) skaties lai butu xtr bremzes. nekada gadijuma hidraulsikas vai tie sviesti ar rimbulisiem un trositem 6) titana spiekji protams un ne plastamsas pedali! 7) nekada gadijuma lai nav aizmugurejais amartizaotrs 8) gandriz aizmirsu. Ramis ari ir svariga komponente. Iesaku izveleties scott. tur bija tads viens kurs svea 1.1 kg Redzi, tik viegli un tev ir lielisks ritenis kas ilgi kalpos un nevaldaami rausies rataa! Letaks riteni bus nopirkt leitotu vacija kada izsole un dabut uz Latviju! Ta tu ietaupisi daudz 1000$ Beefy P.S. un vispar jau xtr nau pats krutakais... :/ Edited June 26, 2006 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Es tik un tā ieteiktu ZZK. Varbūt mazliet dārgāk, BET kvalitāte pamatīgi ieliks visām havajām, faniem, čempjoniem un katrā ziņā arī latgalītei. Pats esmu ļoti gandarīts, ka pakrāju naudu mazliet vairāk un nopirku no ZZK. hawaii express neieliks. hawaii tirgo scott schwinn un classic veļukus, pie tam, ja nopērc bija remonts ( ja pats salauz ) ar atlaidēm un visādas fīčas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Es pats pirku ZZK ( 175 LS ) un retineis gadu jau kalpo pagaidām nekānav noticis ! P.S. Nopērc maksimā un būs ok P.S.S. Encounter smuks ritenis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now