Guest darek Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 (edited) pidinjsh, jonathans, saseja man botas kopa... piedodiet, nemaku ielikt vairakas bildes kopa! Edited June 25, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Skatos Hivemainds drusku sadirsa Lai arii volejbolu un peldet jus makat to nevareetu teikt par telts celsanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Tie pidinji specjali vinju sagaza... un saseja man botas p.s ielikshu rit bildes kur blodys ar hivi, vienu meiteni koljija un varbut vel pariti! p.p.s kads nevar uzrakstit ka var ielikt vairakas bildes kopa, savadak, izskatisies nesmuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mczip Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Bildes vienk navejoshas Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Nu zb ,ka Jani ta visi ir totali komenieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 makzip, Tu redzesi ritdien parejas bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Ilze, tu kautko jauc. Nejau hive atrada papardes ziedu, bet gan jonathan Peterim, vienigais papardes zieds bija ar blody'u fui darek, aizbrauc pakal tur preziitim , tev laikam atmina 0 ir bet to ka jonathanu noslaanija ka vinjs miileja vecene ir psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 (edited) wtf? esmu, laikam, kautko palaidis garam... Tulinj ielikshu bildi ar hivemind meitene, ar kuru, itka, vinjsh samekleja papardes ziedu. Un blody's ar meegjinaja, bet vinjam, laikam, nesanaca! EDIT: nu fak, vinjsh to bildi negrib likt ieksha... Tik smuki jus tur abi! EDIT: ielikshu vienu bildi ar hive Edited June 26, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 (edited) jonathan, Oskars, Elviss, dareks, Lauris, Viesturs. EDIT: man kautka nesanak tas bildes ielikt ja nebus slinkums vel ielikshu. Blody ar hive, ja jums ir vel kadas tad iemetat. Edited June 26, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 (edited) taa norecos par to ka saseeja botem snores kopa bla es aceros es taa vienam izdariju bet visas 4 kopaa vins nevareja atsiet un vnk nogrieza vel uz vedera uzmetu ziveni vins izsmereja vinju pa visu veedeeru Edited June 26, 2006 by BlackDrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Skatos Hivemainds drusku sadirsa Lai arii volejbolu un peldet jus makat to nevareetu teikt par telts celsanu teltis mees celam kaa uber pro.. darek vispaar neko nemaak taads p1dinjs dziivo laukos un pat uguni iekurt nemaak man ka ridziniekam viss jadara bija.. aireet nu arii nemaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 darek vajag nohostot kkur taas bildes un tad ar img tagu likt iekshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mczip Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Nav lietas ko nemak dareks, bet ja ir tada lieta ko nemak dareks, tad tada lieta vel nav izdomata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProF^ Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 LOLMASTER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 teltis mees celam kaa uber pro.. darek vispaar neko nemaak taads p1dinjs dziivo laukos un pat uguni iekurt nemaak man ka ridziniekam viss jadara bija.. aireet nu arii nemaak Ej dirst, pidinj Bet makzip, tu mirsti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Tie pidinji specjali vinju sagaza... un saseja man botas p.s ielikshu rit bildes kur blodys ar hivi, vienu meiteni koljija un varbut vel pariti! p.p.s kads nevar uzrakstit ka var ielikt vairakas bildes kopa, savadak, izskatisies nesmuki pareizi darek vin;i tev dzivaja par cs atriebjas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Varbuut biki ne pa teemu, bet nu - ejam 5dien uz Kubu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 kas kubaa? vai vienkaarshi padzeshana? eniivej - netieku deelj darba :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 kubā dārgs alus un mēdz nelaist iekšā jo ir pilns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Varbuut biki ne pa teemu, bet nu - ejam 5dien uz Kubu? nu man 5dien liidz 3jiem naktii jaastraadaa ((( 6dien gan var dzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Izskataa, ka gaajis looti jautri:D:D Par tiem sporta veidiem runajot, gadijas redzeet kur lidzigaa pasakuma, paris brashuli meginaaja futbolu spelet,ja es nezinatu, kas tie bija nenorektos liidz navei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Spite, man ar jastrada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 big shit es tev nez kuru reizi saku ka mees neko nebijaam iedomaajushies bet vienalga ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Jaani, tas bija sen un ir aizmirsts tk tagad doma par Kitiju un vinjas omammu p.s aaaaa, un vinjas zhagaru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 darek ja taa reaali tur nekas nebuus ar to kitiju , vecaaki norimsies un viss , es kautko taadu jau esmu agraak no kaada dzirdeejis un reaali neviens normaals cilveeks neko taadu neies pieraadiit .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now