VandamZz` Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 plzzz pasakat kur?? kaa?? vai var vipsaar??? pieragistreet niku uz juusu servera.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snjuuu Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 (edited) plzzz pasakat kur?? kaa?? vai var vipsaar??? pieragistreet niku uz juusu servera.... Citēšu Macho vārdus: Kad varēs piereģistrēties? Vēlāk. Cik vēlāk? Manas personīgās aplēses ir ~6 mēneši. BET ES GRIBU TAGAD!!!!!!!!!!!!!!!!!! Risinājumus mēs sākam meklēt no 10Ls EDIT: Tātad saproti būs jāšķiras no vismaz 10Ls Edited June 23, 2006 by snjuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Tuvāk par tiem 10Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
snjuuu Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Tuvāk par tiem 10Ls Ja godīgi man liekas kad tuvāka informācija ir te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VandamZz` Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 sk... taadu fiiichu es nezinaaju... a bez registreeta nika var speeleet?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eDy Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 sk... taadu fiiichu es nezinaaju... a bez registreeta nika var speeleet?? ja tu tiec serverii tad vari speeleet bet shaubos vai pa dienu tu tiksi serverii paspeeleet kaut vai vienu mapi! uhhh labi ka es paris gadus atpakalj pieregjistreejos, nesen atcereejos ka man regjistreets niks un atsaaku speeleet uz gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Blade* Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) Mnja beediigs variants ar tiem pieregjistreetiem nickiem, normaalaa tauta pat paspeeleet vairs nevar kad regjistreejies ienjem tavu vietu. Viens otrs grib nedaudz vnk iepelniit kapsi un taadeelj te veidojas SIA uznjeemums. driiz arii par skatiishanos buus jamaksaa. Edited June 24, 2006 by *Blade* Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Mnja beediigs variants ar tiem pieregjistreetiem nickiem, normaalaa tauta pat paspeeleet vairs nevar kad regjistreejies ienjem tavu vietu. Viens otrs grib nedaudz vnk iepelniit kapsi un taadeelj te veidojas SIA uznjeemums. driiz arii par skatiishanos buus jamaksaa. a kur tu esi redzejis, ka muusdienas kaut kas par velti. par velti vieniigi vari dabuut pumpu uz pakaljas Link to comment Share on other sites More sharing options...
VandamZz` Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 ahahahahahaaahahah da man poh tagad taapatas serverii tikt nevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 ahahahahahaaahahah da man poh tagad taapatas serverii tikt nevar LOL Tad ko tu te vispar posto ,ja jau tev viss pohuj? ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Es aizmirsu paroli ko pieregoju sen sen atpakaļ ANyway nav nemaz TIK grūti tikt un paspēlēt , es pat vakar nospēlēju pilnu dd2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Es aizmirsu paroli ko pieregoju sen sen atpakaļ ANyway nav nemaz TIK grūti tikt un paspēlēt , es pat vakar nospēlēju pilnu dd2 ja jau niku zini tad vari dabuut paroli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 ja jau niku zini tad vari dabuut paroli... Dabūšu , dabūšu netaisos spēlēt un cerēt ka neviens negribēs līst manā vietā ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now