HoLLow_LiFe Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 viendien pasēdēju pie PC, un šo to padzēsu, nekur dziļi nopietni nelīdzu, bet pēc k-kādas mapes izdzēšanas, man parādijās tāda kā čarkstēšana austiņās, tumbiņās, tad, kad nekas neskan or skan, tas po, karoče čirskts. jautājums, tāds, kā lai es dabūju normālu skaņu atpakaļ? esiet līdzcietīgi, un nerakstat format C, ej pakaries, nošaujies utt. gaidu variantus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0m3nt Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 ja zini kadu mapi izdzesi dabon atpakal un ieliec tur kur dzesi ja nezini kadu mapiti tad vien sanak format c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
elxnis Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 paarinstlee draiveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
hOOk^ Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 arī man tā bija, kad pārinstelēju draiveri viss bija oK. vairāk tādu gļuku nau... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 tiem draiveriem man ir jābūt, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 mātesplates diskā jābūt draiveriem ja to tu domā.. iemet disku un autorunā sameklē driverus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hOOk^ Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 HoLLow_LiFe said: tiem draiveriem man ir jābūt, ja? nu ja tu esi sataupījis diskus, kad nopirki datoru tad NOTEIKTI jābūt Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 tātad iztiekam bez format C, tas mani iepriecina un vienlaikus apbēdina, jo nezinu, kur ir mans CD. labsi, paldies, kas palīdzēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
elxnis Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 veel var ieiet maates plates razhotaaja maajas lapaa un novilkt vai arii, ja tev ir riktiigaa skanju karte, tad taas maajas lapaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now