blygnis Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 varbuut kaads vareetu pastastiit kaadas tur ir tas attiecibas tam kasteem ar lilelumiem un caurumu lielumie varbuut ir kada proga ar ko var izgjenireet kasti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 (edited) kā vienmēr neizlasīju līdz galam, izslasīju ...Kastes Izmeri, Suba neredzēju. Edited June 22, 2006 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 HoLLow_LiFe said: es persфnоgi nesapratu, ko tu ar to visu domв... Es arо nesapratu. Tas ir k-kas saistоts ar cs karрu kastзm vai kas? Izsakies skaidrвk, tad tev arо palоdzзs Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 (edited) ko tur nesaprast.... subwoofera kastes izmēri......(atslēgas vārds : topika nosaukums!) iesaku grieties boot.lv forumā... p.s. ja tā nebūs bijusi subwūūfera kaste, kas tev vajadzīga, tad jutīšos vnk aprāvies.... edited: venom, es jau teicu boot.lv forumā... nah tev jāatkārtojas?(retorisks jautājums) Edited June 23, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 3ncOunTer said: Es arī nesapratu. Tas ir k-kas saistīts ar cs karšu kastēm vai kas? Izsakies skaidrāk, tad tev arī palīdzēs bljed, ir jaabut galiigam STUULBENIM, lai tur veel runaatu pa cs kasteem! Iesaku tev boot.lv foorumaa griezties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 ej uz scream.lv . Tur ir auto audio, bet subiem kastes paši taisa un pateiks tev izmērus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Pasaki subja jaudu ,diametru utt... Un tad varam spriest talak ... Man pasham ir 1klw PIONEER ,tiri ta neko grabina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now