7sky*Lenys Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 (edited) Tā es izmantoju māti googli un vienreiz man tas izdevās, bet šoreiz meklēju un pa 10 minūtēm nevarēju atrast, tā lapa saucas phb laikam, karo4 gribu ielikt forumu, varbūt kāds varētu ielikt linku, Derētu pastāstīt kur var dabūt skinus, ja tādi ir, jo visi tie orģinālie cik esmu redzējis reāli iesūkā, tā jau atrast varētu ja neviens nepalīdzētu bet mani vairāk interesē themi, es arī pameklēšu ja atradīšu tad noteikti pateikšu, un ja kāds zin vēl kādu labu forumu veidus tad pasakiet, jo man tas kas orģināli nāk php-fusion nepārāk, gribētos kautko līdzīgu kā gign, bet tas ir drošvien ļoti grūti proti uztaisīt ko tādu Ja kāds ko zin šajā sakarā es uzklausīšu un varbūt ja kautko atradīšu pielikšu, jo cik skatos daudziem ir tas phb vai kātur bija Es domāju viņus arī interesētu šāda tēma, ceru ka jūs tur augšā sadzirdējāt mani Es atradu tikai šitādu te http://www.omega.com/ppt/pptsc.asp?ref=PHB...213&Nav=grebb03 Kautkas līdzīgs roterim Atradu gribētu kautko līdzīgu šim http://forum.pro-hack.ru/ Edited June 22, 2006 by 7sky*Lenys Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadam Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 ja tew wajg phpbb forumumam tad spied te Link to comment Share on other sites More sharing options...
elxnis Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 man liekas, ka ginam ir IPB forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 ja tew wajg phpbb forumumam tad spied te Paldies sadam, a kā ar skiniem tos arī var dabūt?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 http://www.invisionfree.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 Tev arī liels paldies, vēl neesmu apskatījies tagad tjūnēju trakeri un cs web Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadam Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Paldies sadam, a kā ar skiniem tos arī var dabūt?? --------------------------------------------------------------------------------------------- Ja to4 domaaji phpbb tad noka4aat to forumu war te Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadam Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 fuj ko es te uzraxtiiju.... te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 fuj ko es te uzraxtiiju.... te Ir arii EdiT funkcija Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 Gan jau paldies jums kā parasti, bet tagad jātiek galā ar savu webu atkal ip nomainijās Gan jau drīz pamēģināšu jūsu ieteikumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 man liekas, ka ginam ir IPB forums man gan liekas kad phpbb tikai ar citu theme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now