proxY Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Esmu ticis pari pagasajai probelmai un tagad ir jauna! Ir taa: My Computer/C: disk/wamp/musql/date un tur es uztaisiju jaunu folderu ar nosaukumu-Datubaze! man teica ka vajagot salikt failus saja foldera: Datubaze salikt failus, bet te ari ir ta problema ka nezinu tiesi kadus failus..itkaa tadus kas satur: paroles, datus un skriptus bet es nezinu kuri tiesi ir tie faili nezinu ka atskirt..daudziem failiem ir lidzigi nosaukumu tik pedejo burti atskiras...un vel nesaprotu tiesi kuri faili no koriem folderiem tur jamet! ceru, ka kads palidzees- PALDIES... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Neesi tu tik līts, nepisies ar celmu, paņem rīku un darbojies ar to. Vispār ko tu tur gribi uzbāzt, kurš ģēnijs tev teica to darīt šitā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
proxY Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 Nu bet es nesaprotu kas par linku kur kas jalasa kas jadara? Es domaju ka jus pasi pateiksiet ar saviem vardiem..man liekas ka tas nav ilgi...varbut varat isi izstastit?(KAADS) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Lai varētu pastāstīt, kas jādara, tu varbūt tomēr varētu pateikt, ko tieši tu gribi izdarīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
proxY Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 Lai varētu pastāstīt, kas jādara, tu varbūt tomēr varētu pateikt, ko tieši tu gribi izdarīt. Nu ir taa ir man WAMP5 web servers..vis lidz sim kartiba vis iet tikai man never valja: phpMyAdmin - tur busot informacija ka uztaisit datubazi un visu parejo...man teica ka esot janokonfigure kautkas bet nezinu kas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Ieej PHPMyAdmin mapē, sameklē failu "config.inc.php", meklē: $cfg['Servers'][$i]['host'] $cfg['Servers'][$i]['user'] $cfg['Servers'][$i]['password'] Link to comment Share on other sites More sharing options...
proxY Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 (edited) A man to user rakstit savu username un password savu izveleto vai: root? un host sabvu ip? Edited June 19, 2006 by proxY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Host: localhost Users & parole: kāds nu tev tur ir uzlikts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
proxY Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 Nee..man ta parole & user jau ir uzlikts tik jauzliek...man radas password: root! man to ari vajag vai pasam to paroli & user vaig izdomat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Ja tev MySQLā ir uzlikta kaut kāda parole konkrētam useram, tad kā tu domā - vai PHPMyAdmins strādās, ja tu norādīsi kaut kādu citu useru un paroli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
proxY Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 es ieliku pw: root un username ari: root! bet es nevaru atrast hostu Link to comment Share on other sites More sharing options...
proxY Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 (edited) Liels paldiez visiem tagad vis kartiba=] So temu varat slegt.. Edited June 19, 2006 by proxY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts