.instinkt Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Divus mēnešus biju palicis bez datora ,bet tagad dators ir mājas. Esmu atsācis Nopietni spēlēt uz cs.gign.lv servera it īpaši agri no riita vai vēlu nakti ,arī pa dienu daudz spēlēju un vakar agri jo agri no rit viens cilvēks paspēja izspēlēt veselu mapi ar speedhack. Tas nebija jauki. Gribētu palūgt xk, x_slay un x_slap ,lai varētu viņu pārmācīt ,gan jau viņam apniktu ja viņu 5 raundu pēc kārtas slay. Ceru uz atsaucību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Manas domas jau nevienam neinteresē, BET VAITAD ADMIŅI NAV PIETIEKOŠI UZ SERVERA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted June 17, 2006 Author Report Share Posted June 17, 2006 (edited) Pa dienu adminu tiešām netrūkst ,bet ap 5 - 10 rītā ļoti reti kāds ir online . Edited June 17, 2006 by .instinkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Parcik man uz gign kāda cita bans es īsti nezinu, bet man liekas kad kautkas teica kad viņš tieši no rītiem spēlē manliekas tas bija L-BeasT Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 L-BeasT tagd strada un neriek no ritiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted June 18, 2006 Author Report Share Posted June 18, 2006 L-Beast ,kaa skola beidzaas taa vinsh pazuda ,bet aiziet jau OFFTOPIC ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 (edited) L-Beast pa vasaru nestrādās tik daudz nakts maiņas, tātad pa naktīm tik daudz neadminēs, ja vispār adminēs... cik zinu, tad jerrico bombī pa naktīm, deņa arī 24/7 ir sērverī, tātad tomēr ir kāds, kas uzrauga sērveri... P.S. tava signature sax + nav vajadzīgas tev tās pravas, admini ir pa pillo + nezinu vai tavs mozgs ir tik attīstīts, lai pareizi pielietotu šīs komandas, kā nekā tev tak mamma atņēma PC, par to, ka tev sliktas atzīmes bija (HAHA), sliktas atzīmes = pavirš, neapzinīgs, neatbildīgs, poxujistiski noskaņots cilvēks, nezinu vai tādi cilvēki īsti dod sērverim kkādu poļzu... + ja es būtu čīteris, nu tu mani izkikotu, nu es ienāktu ar citu niku pēc 5min, nu tu pēc 5min izkikotu mani, nu es atkal atnāktu + noslejo viņu 3x un viņš izies no sērvera un ienāks ar citu niku. lol ar tām komandām tu čīterus neapkarosi, tās ir vairāk domātas, lai padirsinātu kādu uzmācīgu nūbzoru... vairāk izklausās, ka tev pa prikolu gribās paslapot, paslejot čītokus pa sērver, ooo - super! gL P.S.S. Tiger Style (WTF?)... Edited June 18, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 L-Beast pa vasaru nestrādās tik daudz nakts maiņas, tātad pa naktīm tik daudz neadminēs, ja vispār adminēs... cik zinu, tad jerrico bombī pa naktīm, deņa arī 24/7 ir sērverī, tātad tomēr ir kāds, kas uzrauga sērveri... P.S. tava signature sax + nav vajadzīgas tev tās pravas, admini ir pa pillo + nezinu vai tavs mozgs ir tik attīstīts, lai pareizi pielietotu šīs komandas, kā nekā tev tak mamma atņēma PC, par to, ka tev sliktas atzīmes bija (HAHA), sliktas atzīmes = pavirš, neapzinīgs, neatbildīgs, poxujistiski noskaņots cilvēks, nezinu vai tādi cilvēki īsti dod sērverim kkādu poļzu... + ja es būtu čīteris, nu tu mani izkikotu, nu es ienāktu ar citu niku pēc 5min, nu tu pēc 5min izkikotu mani, nu es atkal atnāktu + noslejo viņu 3x un viņš izies no sērvera un ienāks ar citu niku. lol ar tām komandām tu čīterus neapkarosi, tās ir vairāk domātas, lai padirsinātu kādu uzmācīgu nūbzoru... vairāk izklausās, ka tev pa prikolu gribās paslapot, paslejot čītokus pa sērver, ooo - super! gL P.S.S. Tiger Style (WTF?)... ATBALSTU +ierēcu pa šito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 instikt, ka cilveks ir tiri ok bet par tiem adminiem ir ta ka ir... nu jau ir ljoti daudz, pat varetu teikt parak daudz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Pa dienu adminu tiešām netrūkst ,bet ap 5 - 10 rītā ļoti reti kāds ir online . jaa jaa un tu kaa jau visi tie paareejie, kas arii soliijas speeleet pa naktiim un no riitiem, un kuriem tikai taapeec arii iedeva acc, arii solies speeleet, bet nu kad tev iedos acc ari kaukur nozudiisi. nez Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted June 18, 2006 Author Report Share Posted June 18, 2006 Domaju ,ka visu vasaru buushu online apmeram tajaa laika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Visi jaunie admini solaas speeleet naktiis , no riitiem veel sazin kad bet es ienaaku servaa pa nakti un visi kliedz "Tur 4iiters , te 4iiters !" Nu kur tad juus esat daargie ? Pa dienu juus allazj esat online , to es neapstriidu - es tik ienaaku un bukucis vai kas tur veel no peedeejiem sarkanajiem allazj speelee a jeega? Vieniigie ko esmu redzeejis naktiis ir rayus, denja, jerrico, L-BEast , camdeN un ecstasy . Es kategoriski neatbalstu kautvai arii taapeec, ka par tevi esmu dzirdeejis daudz un tikai sliktu un tiem cilveekiem es ticu tapeeec.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 instinkt, tu varetu saakumam samazinat sava paraksta bildes augstumu uz ne vairaak kaa 150px... pashreiz taa vien gribaas nodzeest to bildi un iedot vienu vaarnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 man liekas samuray pa vakariem tic admines Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 denja piwi po russki nenado ebatj mozgi mne i drugim poka mi pojmom sto ti dumal pod slovami "tic admines" Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 es rakstiju teica ... bet nesanaca pogas neuzspiedas laikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 veel viens cilveeks, kas nepildiis savu soliijumu, taapat ka chetor un bukucis , neredzu ka shie pa naktiim speeletu... tikai pa dienu rauj ka nemetaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 blody taa konkreti aplauzaas aahahahahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 (edited) veel viens cilveeks, kas nepildiis savu soliijumu, taapat ka chetor un bukucis , neredzu ka shie pa naktiim speeletu... tikai pa dienu rauj ka nemetaas Savā acc pieteikumā pieteicu, ka spēlēšu no rītiem biežāk nekā naktīs, bet nu to jau tu noteikti neievēroji! EDIT: savu personisko nepatiku pret mani nevajag sasaistīt ar retu adminēšanu! Edited June 18, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Divus mēnešus biju palicis bez datora ,bet tagad dators ir mājas. Esmu atsācis Nopietni spēlēt uz cs.gign.lv servera it īpaši agri no riita vai vēlu nakti ,arī pa dienu daudz spēlēju un vakar agri jo agri no rit viens cilvēks paspēja izspēlēt veselu mapi ar speedhack. Tas nebija jauki. Gribētu palūgt xk, x_slay un x_slap ,lai varētu viņu pārmācīt ,gan jau viņam apniktu ja viņu 5 raundu pēc kārtas slay. Ceru uz atsaucību. es domāju - "nē" derēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Iisi un kodoligi. No offence, intinkt, bet ta bus labak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts