ceefeegaa Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Labdien! Es veletos jum lugt nelielu HELP! Vai kads ludzu var man pastastit ka var uzcinit awp tadu pasu temekli(CROSHAIRU) kaa usp un citam piscam nepievelkot ? Vai tas ir jakaca? ? Ja tas ir kautkur jaka4a vai ludzu varat iedot linku!? Luudzu luudzu palidziet es esmu nesentik sacis spelet cs un man iepatikas + vel daudzos muvikos redzu awp ar tadu temekli ka pasam baigi gribas! P.S. ceru ka palidesiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecstasy Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Labdien! Es veletos jum lugt nelielu HELP! Vai kads ludzu var man pastastit ka var uzcinit awp tadu pasu temekli(CROSHAIRU) kaa usp un citam piscam nepievelkot ? Vai tas ir jakaca? ? Ja tas ir kautkur jaka4a vai ludzu varat iedot linku!? Luudzu luudzu palidziet es esmu nesentik sacis spelet cs un man iepatikas + vel daudzos muvikos redzu awp ar tadu temekli ka pasam baigi gribas! P.S. ceru ka palidesiet! nevar ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 iesaku spelet defaulta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceefeegaa Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 Tatad tas ir tikai gluks??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Tu esi par daudz hltv saskatijies Jo pricelu awp tikai tur raada! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceefeegaa Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 : Nu paldies par atsaucibu ! :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 (edited) tu vari ar marķeri krustinu uzvilkt uz monika Edited June 16, 2006 by holio Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Jap Jap!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 tu vari ar marķeri krustinu uzvilkt uz monika izmegjini, shaubos vai tas kautko dos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 izmegjini lai vin6 megina, man tas nav vajadzigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now