Jump to content
GIGN Forum

Plugins - Kemper Kick

Recommended Posts

mad.gif Man jau apnikuši tie kemperi manā serverī, kāds plzz nevarētu pateikt vai iedot linku uz pluginu kurš kiko tos debīlos kemperus, karo4 ja nosēž vienā vietā pārāk ilgi tad slap vai kick plzzz kāds palīdz, tā jau varētu ielikt ka piemēram novāc visu komandu ja neizpilda misiju, bet daudzi ir pret sad.gif man piemēram, besi ja terori kempo, bet piemēram ja gadās ka kāds freefrags ar bumbu, kad nav neviena admina serverī cieš visa komanda, jo ja bumba netiek uzlikta visa komanda tiek noslepkawota, ceru ka kautko sapratāt no mana murga laugh.gif

Gaidu linku devil.gif Paldies jau iepriekš biggrin.gif

Edited by 7sky*Lenys

pa to bumbu panem afkbomb pluginu kursh izmet freefargam bumbu ja vinsh nekustas 30sec taka amxmodx.org nedarbojas pievienoshu zemaak un ja tu domaa to campmeter lai nekempo tad laikam plugins saucaas camp-disarm veelaak pievienoshu arii to...

P.S pluginus nokomplitee pats

EDIT:camp disarm pluginu nem no >>>Shii te linka<<<

afkbomb.zip

Edited by RavenHolm

biggrin.gif Aga tad visi skrien tā kā luņi uz misiju,un tikmēr otra komanda var kempot, un atvākt visus laugh.gif Tas ir jautri, parasti visi boti iet pie tās komandas kura var kempot zaban.gif Tad tā īsti beigās nevar saprast vai ir jēga no šitās nosprāgšanas, labāk ielikt to pluginu, kas slapo kemperus. Assults tā jau ir grūts ct, kur nu ja vēl ieliek to ka ja misiju neizpilda tad nospragst sad.gif Edited by 7sky*Lenys

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...