7sky*Lenys Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 (edited) Man jau apnikuši tie kemperi manā serverī, kāds plzz nevarētu pateikt vai iedot linku uz pluginu kurš kiko tos debīlos kemperus, karo4 ja nosēž vienā vietā pārāk ilgi tad slap vai kick plzzz kāds palīdz, tā jau varētu ielikt ka piemēram novāc visu komandu ja neizpilda misiju, bet daudzi ir pret man piemēram, besi ja terori kempo, bet piemēram ja gadās ka kāds freefrags ar bumbu, kad nav neviena admina serverī cieš visa komanda, jo ja bumba netiek uzlikta visa komanda tiek noslepkawota, ceru ka kautko sapratāt no mana murga Gaidu linku Paldies jau iepriekš Edited June 15, 2006 by 7sky*Lenys Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 (edited) pa to bumbu panem afkbomb pluginu kursh izmet freefargam bumbu ja vinsh nekustas 30sec taka amxmodx.org nedarbojas pievienoshu zemaak un ja tu domaa to campmeter lai nekempo tad laikam plugins saucaas camp-disarm veelaak pievienoshu arii to... P.S pluginus nokomplitee pats EDIT:camp disarm pluginu nem no >>>Shii te linka<<< afkbomb.zip Edited June 16, 2006 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 Tu taksh esi pluginu karalis, man skiet, ka tev pilnīgi visi plugini ir, kas no amxmodx.org Realy senks tev =] Tu laikam pilnīgi visiem palīdzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 vissi plugini man noteikti nav-tikai tie kuri var buut noderiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 (edited) Nu labi, galvenais jau, kad paši galvenie, tiešām paldies, jau aizgaja plugin Ev labs es jav esmu geks, kruta Edited June 15, 2006 by 7sky*Lenys Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 es domaju ka ir stulbi ja neuzliek BOMBU tad terroriem SLAY un ja CT neatmukke tad vinjiem SLAY stulbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyzz Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 man gan liekas ka tas ir forshi jo tad vimaz kads pilda misijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 (edited) Aga tad visi skrien tā kā luņi uz misiju,un tikmēr otra komanda var kempot, un atvākt visus Tas ir jautri, parasti visi boti iet pie tās komandas kura var kempot Tad tā īsti beigās nevar saprast vai ir jēga no šitās nosprāgšanas, labāk ielikt to pluginu, kas slapo kemperus. Assults tā jau ir grūts ct, kur nu ja vēl ieliek to ka ja misiju neizpilda tad nospragst Edited June 16, 2006 by 7sky*Lenys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 EDIT:camp disarm pluginu nem no >>>Shii te linka<<< No taa linka man nekas nevelkaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 No taa linka man nekas nevelkaas velc no 6i linka Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 No taa linka man nekas nevelkaas tagad vilksies tikai vajazdees veelreiz uzkikot uz pasha plugina Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 (edited) Nez norkizz man gan vilkās reizēm arī kļūdās pro acīmredzot Edited June 16, 2006 by 7sky*Lenys Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 vai nevarat ielikt to suisade ja neatmūķē vai neuzlik bombu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 17, 2006 Author Report Share Posted June 17, 2006 Sry man vairs nav bet gan jav RavenHolm būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 nop manos kraajumos shis plugins nav laikam tapee ka vinsh nav paaraak vajadziigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now