Jump to content
GIGN Forum

Super Hero Mods

Recommended Posts

kads vareet uman pamaacit ka uzlikt super hero modu ,kur vinju dabuut ka jakonfiguree plzz (nemaaku )

1. use the force of google

2. vai tas ir vajaziigs?

3. SH rij daudz PC resursus, taa kaa ja nav vismaz 1gb ram un 1mb/s nets, tad nav tolka, jo lagos...

kapeec tu taa doma ka man nav normaals kompis man rams ir 1gb un nets ir liidz 3mb/s un man ir 4 Pentiums

es tecu, ka taa domaaju? XD.gif

un pietam uz priekshu... tikai es nesajeedzu kaa visi atsaldeetie dauni muusdienaas tikushi pie taadiem zveeriem (1gb ram, 3mb/s net utt...)!? biggrin.gif Man liekas, ka lai paseedeetu draugos un pa reizei uzbliestu cs tev pietiks ar

AMD Duron 900Mhz, 256Mb RAM, GeForce 2 MX 100 32Mb, + pDSL un viss buus 4iki briki!!! XD.gifbiggrin.gifsmiliez.de_2551.gif

un BL* LIETO GOOGLES SPEEKU!!!!

P.S. " ..un4 Pentiums.." - o bl* tad jau tu zveers, psc pietam PIV, ahhah violent1.gif man pirms 5 gadiem jau bija pentium IV, un pietam ja daki pirki nesen un tikai speeliishu vajadziibaam, tad tu neesi GUDRS, ja neneemi AMX x64!!!! XD.gifbiggrin.gif1d71.jpg

Edited by archees

huh.gif Es neesmu gudrs šajā jomā, bet uzskatu, ka tas vairs nav cs ar visiem šitiem mēsleim, kāda jega, ja liek šitos visus tad jau labāk spēlēt mu, es pat nezinu kā to pareiz raxta. Sry ja kādu aizvainoju dry.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...