7sky*Lenys Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Jūs sakiet 1mb/s ir slikti ?? man ir max 256kb/s ko tad teikt man Un man serverī ir 16 vietas, jūtu ka vajadzetu tikai 14 jo serveris sāk lagot kā 16 speletaji, tiesa reizēm tīri normāli arī pavelk tās pašas 16, ja tiem kas nāk serveri ir normāls dsl, jā neparklausijaties dsl es uzskatu vel par normalu Tad es gribēju pajautāt ka samzināt lagus, varbūt kāds zin vēl kādu mrtodi. 1) nu tjipa jāieliek ta saucamais boosteris. 2) serverim jauzliek pie prioritatem realtime. 3) Jābāž pēc iespējas mazēk soundi, un visēdi plugini Plzz ja kāds zin vēl kādu metodi pasakiet, jo man tiešām nets ir lēns, varbūt ir kāda iespēja kā nelegāli patrināt neta ātrumu Un ja variet tad pasakiet savas atsauksmes par satelīta internetu. Nu to kurš sliktos laika apstākļos normāli neejot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cove.r Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Es tev leny teicu pie virtual memory jauzliek atkarigais daudzums taka tev ir daudz brivas vietas piem brivs 8 gb tad uzliec 5000 virtualo bet pats ari gribetu zinat ka mazak lagus dabut man 1 mb/s nets Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 Aga cove.r piedod aizmirsu pielikt to, tas tiešām biki palīdzēja, pat varētu teikt diezgan, tagad arī kompis man ātrāk strādā Paldies, ka pateici šito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cove.r Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 7sky*Lenys said: Aga cove.r piedod aizmirsu pielikt to, tas tiešām biki palīdzēja, pat varētu teikt diezgan, tagad arī kompis man ātrāk strādā Paldies, ka pateici šito Ludzu bet labu topic ieliki man ar gribetos zinat vel variantus Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 (edited) Hei vai nu man liekas, bet es jūtu, ka jaunais crack ir palīdzējis, tagad serverim augstāks fps, paldies norkizz Edited June 13, 2006 by 7sky*Lenys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodguy Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 ka tu varej nezinat ka virtual memort kautko dod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
linerix Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 es te sen neesmu skatiijies, tapeec uzdosu saadu jautaajumu.. kas tas pa crack?tipa swds.dll?kur vinju var dabuut.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elxnis Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Quote Es tev leny teicu pie virtual memory jauzliek atkarigais daudzums taka tev ir daudz brivas vietas piem brivs 8 gb tad uzliec 5000 virtualo kaa to war izdariit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 ew man jums ir aads reeciigs jautaajums... Es aizmirsu kur uzlikt to VIRTUAL MEMORY ???? plz kaads pasaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cove.r Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 real men said: ew man jums ir aads reeciigs jautaajums... Es aizmirsu kur uzlikt to VIRTUAL MEMORY ???? plz kaads pasaka uzpiezh uz my computer ,properties talak advanced tad pashu pirmo setings spiezham tad atkal advanced un skatamies ja jums uz c diska ir brivi kadi 10 gb tad pie inital un max size rakstam kadi 5000 tad set spiezham ok vai aply un restart pc laikam ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Es lieku lai man automaatiski Windows izveelas, jo man cietais ir lielaako daļu laika pilns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 ka tu uzliki ta ? ka atuomatiski ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 amx_miniping nick un pings Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Tony said: ka tu uzliki ta ? ka atuomatiski ? nu tur ir, ieliec punktu pie System automatic, nu kaukaa taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 pameegjii izdzeest DC++ ... iespeejams buus labaak un kompi nolaid vai nav viirusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 14, 2006 Author Report Share Posted June 14, 2006 Ja tas gan tie krāmi visu bremzē, aizmirsi bitcomet, bet tas tā man antivirus labs panda, avg galigs kramis tikai flashinjsh, bet tāpat paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 man arii ir panda! bet wiens jaut tas nod32 ir labaaks?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 14, 2006 Author Report Share Posted June 14, 2006 (edited) Aga tas gan, bet vispār runa jau te ir par lagiem, nevis antivirusiem Nu runājot par antivīrusiem un lagiem, nez vai antivīrus neladzina serveri, man šķiet ka diezgan Bet nu bez viņa nevar iztikt, kads nezin varbūt kā pamazinat lagus spēlētājiem, jo kā ieeju serverī tā serveris sāk lagot, atceros kādreiz bija tādas hight fps mapes kuras iebāzot vecās vietā samzinās biki lagi, kāds nezina kur var noka4āt tās, vai kautko līdzīgu, Nezinu vai vispār kautko dod tie krāmi, kro4 jaiemet players vecās mapes vieta A es atradu pats, ja kādam vajag tad te būs links http://baltgames.lv/v2/downloads/12/ Cik stulbi sanāca Bet nu vienalga, gan jau noderēs kādam no jums =] Edited June 14, 2006 by 7sky*Lenys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cove.r Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 7sky*Lenys said: Aga tas gan, bet vispār runa jau te ir par lagiem, nevis antivirusiem Nu runājot par antivīrusiem un lagiem, nez vai antivīrus neladzina serveri, man šķiet ka diezgan Bet nu bez viņa nevar iztikt, kads nezin varbūt kā pamazinat lagus spēlētājiem, jo kā ieeju serverī tā serveris sāk lagot, atceros kādreiz bija tādas hight fps mapes kuras iebāzot vecās vietā samzinās biki lagi, kāds nezina kur var noka4āt tās, vai kautko līdzīgu, Nezinu vai vispār kautko dod tie krāmi, kro4 jaiemet players vecās mapes vieta A es atradu pats, ja kādam vajag tad te būs links http://baltgames.lv/v2/downloads/12/ Cik stulbi sanāca Bet nu vienalga, gan jau noderēs kādam no jums =] 1. maz zini kas tas ir??? 2. ja ir kautkads norton tad tas ladzina serv!!! 3. izskatas labakais variants ka uzlabot servera ping tas ir labaks nets un viss!!! nekas cits! Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 14, 2006 Author Report Share Posted June 14, 2006 Nja, bet tomer no visiem ieteikumiem esmu uzlabojis serveri vidēko fps krietni tā kā tomēr ir jēga salikt galvas kopā Beztam tev taisnība netu vajag ātrāku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cove.r Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) 7sky*Lenys said: Nja, bet tomer no visiem ieteikumiem esmu uzlabojis serveri vidēko fps krietni tā kā tomēr ir jēga salikt galvas kopā Beztam tev taisnība netu vajag ātrāku tev leny jauztaisa uz freehosta majaslapa vai freeweba jo ja nebus fusion majaslapa un psstats serv tev nelagoszu un pats varesi spelet ar 16playeriem! :evil5:jo es psstats izmetu un uzrteiz serv norm iet! Edited June 14, 2006 by Cove.r Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 14, 2006 Author Report Share Posted June 14, 2006 Cove.r said: tev leny jauztaisa uz freehosta majaslapa vai freeweba jo ja nebus fusion majaslapa un psstats serv tev nelagoszu un pats varesi spelet ar 16playeriem! :evil5:jo es psstats izmetu un uzrteiz serv norm iet! Tiesham nu tad iedod man plzz to freehostu, uz kur tew staw php-fusion, protmas ja esi atradis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cove.r Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 7sky*Lenys said: Tiesham nu tad iedod man plzz to freehostu, uz kur tew staw php-fusion, protmas ja esi atradis orgfree.com laikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 14, 2006 Author Report Share Posted June 14, 2006 Oki paldies tev, vienā topikā karojam, otrā pa draugam Senks tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now