Cove.r Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 (edited) kads nezin kur var uztaisit vau nu labu majaslapu pa brivu vai freehostus??? man pasham sava fusion lapa ir bet ta patere web resursus un mans serv biezhak lagot sak a psystati un amxbans ari ladzina? Edited June 13, 2006 by Cove.r Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelss Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 kads nezin kur var uztaisit vau nu labu majaslapu pa brivu vai freehostus??? man pasham sava fusion lapa ir bet ta patere web resursus un mans serv biezhak lagot sak a psystati un amxbans ari ladzina? psyco stats to4na Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Aga, psycostats rullz, daudz var uzzināt par sevi un par savu spēlēšanas stilu. Diemžēl nezinu nevienu freehostu, vienīgi to ko ru man iedevi, vēl ir lathost, bet tas ir par maksu, laikam ja nemaldos 2 ls menesi, www.lathost.lv Bet kurš tad gribēs par maksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cove.r Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 Aga, psycostats rullz, daudz var uzzināt par sevi un par savu spēlēšanas stilu. Diemžēl nezinu nevienu freehostu, vienīgi to ko ru man iedevi, vēl ir lathost, bet tas ir par maksu, laikam ja nemaldos 2 ls menesi, www.lathost.lv Bet kurš tad gribēs par maksu leny tas ir domats ka psstats ladzini nevis tiek apspriest rulzz nerulzz utt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) orgfree.com pats lietoju ir ok 24/7 atri ari piesledzas utt ja kads grib paskatataties sorry pa smapu bmx-clan.sytes.net P.S. TAS ir CLANA SAITS NEVIS SERVERA TAPEC ! un veeel tas nau mans clans Edited June 14, 2006 by Tony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now