infusion Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 hi all out there and here name Alvis nick infusion gribeetu tiesiibas jebkaadas , kas daudz grib tam maz tiek. speeleeju cs 1,5 gadus , pashlaik mans skill veerteejams kaa medium (mans viedoklis) gign'aa speeleeju kopsh shiis vasaras 2003'gada Patiik hokejs . trenneejos hokejaa , ar cs nevisai aizraujos - tagad ziema un ziemaas daudz speeleju jo aarpus no dziivoklja nav ko dariit . Esmu pa pusei jokpeeteris . Ar norm speeleetaajiem uzturu labus sakarus un nedirshos , jo norm speeleetaajiem smadzenes ir . Vispaar cs speeleeju prieksh fun , bet pacik biju top15 aizraavos ar fragoshanu (tad kad mani izbanoja pateicu sev - stop) varu tagad staastiit klasisko staastu par ban/kick/slay utt. , bet nerakstiishu jo worm teica , ka tas vinjiem ir poh . Dazhreiz kad neiet esmu druscin uzvilkts un neiet cs , meeginju izblauties dziivoklii - sencis vai mamma saka "viss tev pietiek speeleet" , es "aa sorry es taa vairs nedariishu" . Ar dazhiem dzhekiem ir konflikti , jo vinjiem nav smadzenju un ir taadi baigie idinji . Skolaa esmu sekmiigs visos priekshmetos un tas "makes me happy". Vispaar patiik speeleet gign , bet dazhreiz adminu visatlautiiba paarsniedz normas . Ja ir kaadas kljuudas neieveerojiet , nepieveersiet uzmaniibu. p.s. - neieveerojiet cilveeka un kaah'a postus (vienmeer buus negatiivi) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 Njaa, infusion tekstaa buutu ko "palabot", bet man kaut kaa laika pamaz infusion, cik tev to gadinju? Tu peec taada beernelja izklausuies. Un veel, cik stundas tu pavadi nost no datora (tb aaprus dziivoklja)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 COLE nevajadzeetu uzreiz taa vinam uzbrukt , vin6 norm players un cik es redzeeju arii normaali runaa , tikai par to hokeju , un maaciibaam vareeji pakluseet . Bet taas jau ir tikai manas domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 - vinjam ir 13 gadi, un tas nav nemaz pirmais pieteikums ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 anfisa un tev ir 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0ad1nq Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 ja.... varbuut tagad jau buus kaads 11 vai 10 gadiigias! gribeetos redzeet kaa notiktu attieciibu noskaidroshana aci pret aci! D kaut kaads siikai 13 gadiigais pret macho kam abesiijies vinjsh ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frex Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 taadiem maziem beerniem toch, nekaadas tiesiibas nevajag dod.... tikai manas domas..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 taadiem maziem beerniem toch, nekaadas tiesiibas nevajag dod.... tikai manas domas..... Toch tadus bezsmadzenju radijumus ka tevi nevajadzeetu laist pasaule P.S. tikai manas domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 ja.... varbuut tagad jau buus kaads 11 vai 10 gadiigias! gribeetos redzeet kaa notiktu attieciibu noskaidroshana aci pret aci! D kaut kaads siikai 13 gadiigais pret macho kam abesiijies vinjsh ;D jaa teiksim tu pidar. infusion - nu ok var maniit ka tu esii siikais, bet ir arii paaris pozitiivi momenti tev tekstaa. enivei - taads pousts kaa tev nekur neder. Neviens neies shtukot ko tieshi tev likt/nelikt - ja kauko vajag saki konkreeti un mini konkreetus iemeslus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 infusion, cik tev to gadinju? betuskin - es tikai pateicu cik vinjam ir, jo cole prasiija, a te cik man gadi neviens nejautaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted December 7, 2003 Report Share Posted December 7, 2003 Dazhreiz kad neiet esmu druscin uzvilkts un neiet cs , meeginju izblauties dziivoklii - sencis vai mamma saka "viss tev pietiek speeleet" , es "aa sorry es taa vairs nedariishu" . Es jau tev vienreiz teicu, ka senči jau domā tevi pie psihiatra vest. Aizmirsti par CS, kamēr vēl nav par vēlu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts