D-DaY Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Ok... Veel vienu lietu es gribētu uzzināt kā var padarīt drošāku php-fusion .... Vienu lietu es zinu izdzēst PhpMyAdmin... Lūdzu palīdziet!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cove.r Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 (edited) man teica ka fusionam nava paroles man viens 4oms palizdeja un rekur ko man uzrakstija: Vieniigais drosiibas caurums ir phpmyadmin. Tātad jums wamp vai appserver ir cik saprotu. Taatad jaaiet uz mapi, kur serveris ieinstalēts, jāatrod mape Apache tad jaaiet uz mapi conf, jaatrod fails httpd.conf, jaatver ar noteppad, beigās jaapievieno rindinas <Directory "C:/[celš uz web dokumentiem]/phpmyadmin"> AuthType Basic AuthName "Only for administrators" AuthUserFile "C:\[celš uz web dokumentiem]\.htpasswd" require valid-user Tad ejam uz direktoriju, kur stāv visas web lapas, ar notapad uztaisam jaunu failu, nosaucam par .htpasswd un tur ierakstam: username:parole p.s tagad nevar uzlaust =] Edited June 12, 2006 by Cove.r Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-DaY Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 Thx man Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Cove.r said: Tad ejam uz direktoriju, kur stāv visas web lapas, ar notapad uztaisam jaunu failu, nosaucam par .htpasswd un tur ierakstam: username:parole Kaa shis ir jaraxta kaads Username:parole ?!?!? vai vnk jauzraxta taa arii: username:parole?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 PHPMyAdmin - drošības caurums Drošības caurums jums galvās tādā gadījumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 nu tas ir Datubazes username un parole ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Nu plzz help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cove.r Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Kavacky said: PHPMyAdmin - drošības caurums Drošības caurums jums galvās tādā gadījumā. tu esi man skiet kerts katra posta ko redzu ti tik muldi kautko ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Nē, nu tu galīgi dumjš vai kā? Nez kas tajā PHPMyAdmin tāds nedrošs, ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-DaY Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 Kavacky nu tad ju tu mums tik gudrs un kruts tad pastaasti tiem noobiniem un man kaa var pataisiit taaa lai nezulauz???? Ja jau phpmyadmin nav pie vainas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Labāk būtu kādreiz paskatījušies kādas kartes viņš serverī liek, nu tas elans kautko tik vecu sen neesmu redzējis havanna Kurš tādu kautko spēlē Link to comment Share on other sites More sharing options...
shooter Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Pašā phpmyadminā nekā nedroša nav, problēmas sākas ar to, ka phpmyadminu atstāj bez jebkādām parolēm brīvai piekļūšanai. Šodien pat atradu 3 lapas, kur phpmyadmin nebij aizsargāts ar paroli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 phpMyAdmin 1. Atveriet config.inc.php 2. Atrodiet šādu rindu $cfg['blowfish_secret'] = ' '; Un ieraxtiet kādu frāzi $cfg['blowfish_secret'] = 'esmunoobs'; 3. Atrodiet $cfg['Servers'][$i]['auth_type'] = 'config'; // Authentication method (config, http or cookie based)? Un izmainiet uz: $cfg['Servers'][$i]['auth_type'] = 'cookie'; // Authentication method (config, http or cookie based)? vai $cfg['Servers'][$i]['auth_type'] = 'http'; // Authentication method (config, http or cookie based)? Un būs jums aizsargāts, izmantojiet jau esošo user un password Priecīgus Jāņus Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 es labāk ieteiktu phpmyadmin vispār neizmantot uz appserv, tikai tādā gadijumā ja tu savu datubāzi gribi kontrolēt no sava PC kur tev stav vinš. Tad nu nokača progu Navicat vai Sqlyog un dzīvo laimīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Ak jēziņ. Cik jau krietns laiciņš ir pagājis, bet noobu kā daudz tā daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 White_Eagle said: Ak jēziņ. Cik jau krietns laiciņš ir pagājis, bet noobu kā daudz tā daudz. njaa nfig tu vispar atvilkies n00b Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Kr4 man sk...ir divas iespeejas: Izdzees PHPMYADMIN Vai uzlikt ko Norkizzz Teica!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Cove.r said: tu esi man skiet kerts katra posta ko redzu ti tik muldi kautko ! Cove.R vispar aizver muti tu kuce!!! Sorry par Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 valchers said: njaa nfig tu vispar atvilkies n00b Ko atvilkos? Es jau neatvilkos. Es vienkārši atnācu parēkt par tādiem kā Jūs, kas nejēdz paslasīt myphpadmin readme failu. Kur ir skaidri un gaiši uzrakstīts, kā var uzlikt paroli uz myphpadmin. Atliek tikai atvert un izlasīt, bet nu ja Jums slinkums, tad ir laiks par tādiem noobiem parikoloties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 (edited) Vispār tēma te novirzās. Dēl dažiem mazjajiem sīčiem kuriem padirsties gribās. Edited June 20, 2006 by White_Eagle Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 White_Eagle said: Vispār tēma te novirzās. Dēl dažiem mazjajiem sīčiem kuriem padirsties gribās. njaa vis sakas ar tevi kad tu uzrakstiji: Ak jēziņ. Cik jau krietns laiciņš ir pagājis, bet noobu kā daudz tā daudz. sad.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 White_eagle vispar nahuj tu to4 atnaaci uz shejieni !?! Valchers ta norm kautcik nu vinjsh nosaaakuma uzdirsh bet pec tam ja zin paliidz Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-DaY Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 Thxxx, ka paliidzeeji noobinjiem, Liels thx... Es jaudomaaju ka tu muus pasuutiisi dirst Bet redz kaa paliidzeeji. Paldies par puuleem... Yeah es Jaanis riitiigi nosvineeshu Jaanus Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Piekrītu, ka mazlietiņ novirzīju no temās es, bet nu bļāviens tas noobu sindroms ir jau apriebies. Ka tik pašam nedomāt. A, kad pasaki, kas un kā, tad rodās vēl tizlāki jautājumi, un sejas izteiksme Tādiem vēl tikai palīdzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cove.r Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 elans said: Cove.R vispar aizver muti tu kuce!!! Sorry par 1. ielene tas nava tev! 2.es tikai meginaju palidzet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now