cilveeks Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 kaads nevar pateikt kaa iisti tur settingus salikt lai labi mx518 pelei viss ietu? es nevaru nekaadiigi norm sensi uzdabuut! ja dabuuju normaalu kas taalumaa var pashaut tad tuvumaa 10 reizes paar galdu laist lai apgriezties utt.. sensis videeji ap 2 ir:/// visspar nesaprotu ko lai dara!: / Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 nu uzliec akselerāciju pelei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalejs Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 ROFL neinstalee draiverus uzliec windows sens 4 iesleedzot kompi paspaidi "+" ieej csa un sameklee sensu btw nonem windows akseleraaciju arii mx518 FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 jaa, es arii bez akseleracijas speleju, jo reizeem tas smagi nosuukaa... bet vispar tas ir pieraduma jautaajums Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 a kur windows akseleraaciju nonjemt ja kaads var pateikt? :/ es vispaar nevaru uzreguleet neko esmu jau nobesiijies nenormaali :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 vispar es arii neatradu es gan atradu akseleraciju logitech draiveriem... man kaut kaa shkiet ka akseleracija bija vecakaas windozes versijaas... vispar xp ar sp2 neesmu pamaniijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 a kaa taa akseleraacija izpauzhas speeleejot? (vnk nezinu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 btw google paliidz 1. Safe the following text to a .reg file and doubleclick it: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse] "SmoothMouseXCurve"=hex:00,00,00,00,00,00,00,00,00,a0,00,00,00,00,00,00,00,40,\ 01,00,00,00,00,00,00,80,02,00,00,00,00,00,00,00,05,00,00,00,00,00 "SmoothMouseYCurve"=hex:00,00,00,00,00,00,00,00,66,a6,02,00,00,00,00,00,cd,4c,\ 05,00,00,00,00,00,a0,99,0a,00,00,00,00,00,38,33,15,00,00,00,00,00 2. Reboot your computer un vel var pameginat pie CS shortcuta galaa pierakstiit -noforcemparms -noforcemaccel p.s. ieteiktu saakt ar otro metodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 (edited) a tu bļa vispār lasi ko tev raxta? ja tu gribi tālumā mazu sensi, bet tuvumā ar vienu rokas rāvienu apgriezties pa 180 grādiem, tad tieši tev ir VAJADZĪGA tā (grjobanā) akselerācija, savādāk uzliekot mazu sensu tālumā protams, ka viss ir mazāks un tu varēsi precīzi trāpīt mērķī, bet atkal tuvumā tev būs aktīvi jāstrādā ar roku, lai manevrētu, atkal ja uzliksi lielāku sensu tālumā būs grūtāk trāpīt, bet tuvumā atkal nebūs tik daudz jāvelk pelīte šurpu-turpu. agresīviem spēlētājiem, kas daudz uzbrūk labāk ir likt vidēju-lielu sensu, jo ļoti ātri jāmanevrē ar peli, pasīviem, kas piesedz savējos vai kempo no tāluma ir domāts mazs sens un tādiem ļoti labi noder low-sens padi, kas ir, piemēram, Steelpad Qck vai Qck+(šitas ir vēl labāks), jo izmērs padonam ir liels un ir daudz vietas kur manevrēt ar peli. tā arī no tava texta es nesapratu, tu vēlies uzlikt vai noņemt akselerāciju, tad: 1. Noņemt akselerāciju - lai noņemtu windowsā defaultā iebūvēto akselerāciju ir jānovelk CPL mouse fix! nolādēt var te! tur pat arī ir otrs fails ar kura palīdzību var aizvākt to fix'u. es pamēģināju, man nepatika, jo bez windā iebūvētās akselerācija peles kustās ļoti lēnu kvai uz diezgan lielu sensu... vēl var akselu noņemt pašā spēlē un to izdara cs šortkatam pievienojot: -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd 2. Uzlikt peles akselerāciju - lai uzliktu pelei akselerāciju, bez tās, kas jau ir iebūvēra windowsā ir vajadzīgi peles draiveri, kuri nāk diskā līdzi pērkot peli vai arī kuru var nolādēt no Logitech mājaslapas (tavā gadījumā mx518 draiveri). uzinstalējot draiverus pie mouse options ir jābūt izvēlei, kur var uzlikt akselerāciju, manai mx510 tāda izvēle ir - no, low, medium un high acceleration (skatīt bildi apakšā) bildē - 1. Akselerācijas lieluma izvēlē, jo lielāka akselerācija, jo naskāk pelīte skraida pa darba virsmu... 2. Disable Accel in game - ja to figņu atķeksē, tad spēles laikā akselerācija vairs nestrādā. par cik es nesapratu, ko īsti cilvēks grib - uzliks vai noņemt akselerāciju, tad es mēģināju izskaidrot abus varinatus, mož vēl kādam noder... ja tu uzliec mouse acceleration un pie cs šortkata pievieno tās 3 komandas, tad šā vai tā spēlē nebūs tā akselerācija, ja gribi acc on, tad draiveri un izvēlies, ja gribi accel off, tad vari nedarīt neko vai mouse fix! vismaz es spēlēju ar draiveriem, jo liekas ka kursors kkā līdzenāk iet un arī ir biki naskāks, bez draiveriem man windā bija defaultais 6/11 sens un cs'ā 3, bet ar draiveriem 3/11 un cs'ā 2.65! gL ups, bildi nepievienoju Edited June 12, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 es arī ar googli atradu baigi stilīgo saitu kur var uzlikt low acc, normālu acc un no acc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Ieinstaleeji disku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 nee neinstaleeju gan disku , kautkas tweica ka tas nav vajadziigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now