fatt Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Sveiki veletos uzinat,par ko man shis bans,speleeju ar nick 118 | bb shoriit no rita vel speleeju,bet te vakaraa atnaaku no darba...un skatos man uzradaas !!! BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: bloodlord BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Fir3/QuaTTro.> BAN] Iemesls banam: aimbot+wh BAN] Bans uzlikts pirms 229 dienam 22 stundam 50 minutem 10 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] --------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Sveiki veletos uzinat,par ko man shis bans,speleeju ar nick 118 | bb shoriit no rita vel speleeju,bet te vakaraa atnaaku no darba...un skatos man uzradaas !!! BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: bloodlord BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Fir3/QuaTTro.> BAN] Iemesls banam: aimbot+wh BAN] Bans uzlikts pirms 229 dienam 22 stundam 50 minutem 10 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] --------------------------------------------------------------- Tev IP nomainijusies! Gaidi kad nomainiisies atkal, vai pats maini! gL Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 AK... nepaveicaas keksam man arii tas pats visu laiku mainijaas IP a tagad apstaajaas un tieshi uz bana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatt Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 nja tad es varu gaidiid 2 gadus..kad nomainiisies Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Nu ganjau ka nee... tev vinja biezi mainaas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Nu, spriežot pēc tā, ka viņš teica, ka 2 gadi jāgaida, var secināt, ka diez ko bieži laikam nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Tas bij domaats kaa joks Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Luudzu tev manuals, ja nu sagribas ip nomainiit http://rrn.eclub.lv/manuals/misc/ipchange.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Šāda veida bani nekad nav ņemti nost, so - topick closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts