Jump to content
GIGN Forum

Nevaru Atrast...

Recommended Posts

Spamers!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smiliez.de_1437.gif

Tagad rodas jautājums - Ko Tu tagad NESPAMO ar šito msg ?? smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2524.gif Un nākošreiz, kad sadūšojies uzdod jautājumu - Pārdomā, vai maz to spēj naughty.gif

Tagad rodas jautājums - Ko Tu tagad NESPAMO ar šito msg ??  smiliez.de_2125.gif  smiliez.de_2524.gif Un nākošreiz, kad sadūšojies uzdod jautājumu - Pārdomā, vai maz to spēj  naughty.gif

kechupz : Jaa rodas vnk besi ka spams sākas kad vel nav īsti uzināts kur dabūt to web fignju

Norkizz: nu man ir tas appserv un ieejot www mapīte jāiemet tie skripti vai kas, to es gribēju dabūt priekš hl (Half-life).... wacko.gif

p.s ka sākas spams rodas tēmas novirze

Edited by BlackDrake

Es meklēju googlē nevarēju atrast to visu uzbūvi web lapaj varbūt varat man izpalidzēt un atras (kautkur) ar hl (half-life) visam fīčam ja varat iemetiet te pat to mapīti

Paldies par palidzibu...  rev.gif

Vai tas bija domaats php-fusion or what?? dry.gif vareeji izteikties skaidraak new_silly.gif

tad meklee te forumaa, ir jau te pamaaciibas thumbsup.gif

Es zinu tur ir tikai forumi a man vajag tieši to half-life..... smiliez.de_2477.gifsmiliez.de_2477.gifsmiliez.de_2477.gifsmiliez.de_2477.gif(tas bija domāts par to em^ pamācibu)

Edit: tāpat nevienam te nav tāds jautājums ka man.....

Edited by BlackDrake

Edit: tāpat nevienam te nav tāds jautājums ka man.....

tik nesakariigs jautaajums kaa tev te nav bijis nevienam...smiliez.de_2469.gif Man nekaadiigi neaiziet ko tev ar to hl vajag tajaa web.

tu saki ka .em^ pamaaciibaa var nokachaat tikai forumus bet ja tu meklee php-fusion tad vinsh ir pierakstiits pashaa apakshaa

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...