BlackDrake Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Es meklēju googlē nevarēju atrast to visu uzbūvi web lapaj varbūt varat man izpalidzēt un atras (kautkur) ar hl (half-life) visam fīčam ja varat iemetiet te pat to mapīti Paldies par palidzibu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Paldies par palidzibu... Luudzu, priex paliidzeeT Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 Luudzu, priex paliidzeeT Spamers!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 skaidraak izsakies ko tew vaiG Link to comment Share on other sites More sharing options...
kechupz Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Spamers!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tagad rodas jautājums - Ko Tu tagad NESPAMO ar šito msg ?? Un nākošreiz, kad sadūšojies uzdod jautājumu - Pārdomā, vai maz to spēj Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 (edited) Tagad rodas jautājums - Ko Tu tagad NESPAMO ar šito msg ?? Un nākošreiz, kad sadūšojies uzdod jautājumu - Pārdomā, vai maz to spēj kechupz : Jaa rodas vnk besi ka spams sākas kad vel nav īsti uzināts kur dabūt to web fignju Norkizz: nu man ir tas appserv un ieejot www mapīte jāiemet tie skripti vai kas, to es gribēju dabūt priekš hl (Half-life).... p.s ka sākas spams rodas tēmas novirze Edited June 6, 2006 by BlackDrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 kaadus skritpus tu domaa, www jau ir domaats web lapai, to jau arii tew vaig Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Es meklēju googlē nevarēju atrast to visu uzbūvi web lapaj varbūt varat man izpalidzēt un atras (kautkur) ar hl (half-life) visam fīčam ja varat iemetiet te pat to mapīti Paldies par palidzibu... Vai tas bija domaats php-fusion or what?? vareeji izteikties skaidraak Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 es pirmo reizi to visu daru Varbūt fusion nu tur ir vis pilns ar tiem index.php.... me n00b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 tad meklee te forumaa, ir jau te pamaaciibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 (edited) tad meklee te forumaa, ir jau te pamaaciibas Es zinu tur ir tikai forumi a man vajag tieši to half-life..... (tas bija domāts par to em^ pamācibu) Edit: tāpat nevienam te nav tāds jautājums ka man..... Edited June 6, 2006 by BlackDrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Edit: tāpat nevienam te nav tāds jautājums ka man..... tik nesakariigs jautaajums kaa tev te nav bijis nevienam... Man nekaadiigi neaiziet ko tev ar to hl vajag tajaa web. tu saki ka .em^ pamaaciibaa var nokachaat tikai forumus bet ja tu meklee php-fusion tad vinsh ir pierakstiits pashaa apakshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 Bla kas tu domā ka es esmu kautkads web taisītajs - NEE man liekas ka to sauc par web visu kopa nu man tadu lietiņu vajadzētu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now