Jump to content
GIGN Forum

Nevaru Atrast...

Recommended Posts

BlackDrake said:
Spamers!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smiliez.de_1437.gif

Tagad rodas jautājums - Ko Tu tagad NESPAMO ar šito msg ?? smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2524.gif Un nākošreiz, kad sadūšojies uzdod jautājumu - Pārdomā, vai maz to spēj naughty.gif

kechupz said:
Tagad rodas jautājums - Ko Tu tagad NESPAMO ar šito msg ??  smiliez.de_2125.gif  smiliez.de_2524.gif Un nākošreiz, kad sadūšojies uzdod jautājumu - Pārdomā, vai maz to spēj  naughty.gif

kechupz : Jaa rodas vnk besi ka spams sākas kad vel nav īsti uzināts kur dabūt to web fignju

Norkizz: nu man ir tas appserv un ieejot www mapīte jāiemet tie skripti vai kas, to es gribēju dabūt priekš hl (Half-life).... wacko.gif

p.s ka sākas spams rodas tēmas novirze

Edited by BlackDrake

BlackDrake said:
Es meklēju googlē nevarēju atrast to visu uzbūvi web lapaj varbūt varat man izpalidzēt un atras (kautkur) ar hl (half-life) visam fīčam ja varat iemetiet te pat to mapīti

Paldies par palidzibu...  rev.gif

Vai tas bija domaats php-fusion or what?? dry.gif vareeji izteikties skaidraak new_silly.gif

Norkizz said:
tad meklee te forumaa, ir jau te pamaaciibas thumbsup.gif

Es zinu tur ir tikai forumi a man vajag tieši to half-life..... smiliez.de_2477.gifsmiliez.de_2477.gifsmiliez.de_2477.gifsmiliez.de_2477.gif(tas bija domāts par to em^ pamācibu)

Edit: tāpat nevienam te nav tāds jautājums ka man.....

Edited by BlackDrake

BlackDrake said:
Edit: tāpat nevienam te nav tāds jautājums ka man.....

tik nesakariigs jautaajums kaa tev te nav bijis nevienam...smiliez.de_2469.gif Man nekaadiigi neaiziet ko tev ar to hl vajag tajaa web.

tu saki ka .em^ pamaaciibaa var nokachaat tikai forumus bet ja tu meklee php-fusion tad vinsh ir pierakstiits pashaa apakshaa

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...