---=XEON=--- Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Kads var palidzet,ko es sija plugina neparezi esmu izdarijis,ka man neiet visi plugini pliz help kads plugins.ini Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL`Fegga Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 ;ATAC - nonjem ; to priekshaa ja gribi atac amxx_atac.2.5.5.0.amxx amxx_atac_cfg.1.1.06.amxx amxx_atac_cfg.amxx atac_jail.amxx ;Citi plugini ;High ping kicker ;hpk.amxx ;Freefrag kicker ;afkkicker.amxx ;Admina teerpi ;amx_adminmodel.amxx 1) Noņem tos ";" 2) Ai visiem pluginiem ir jabut ".amxx" , lai viņi darbotos 3) Kas tie tādi ir : ;Citi plugini ;High ping kicker ;Freefrag kicker ;Admina teerpi Katram pluginam ir normāls nosaukums un nevajag viņu rename 4) Veiksmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN_LADEN Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 modules lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 var redzēt kad tu neesi diezko cool tapēc kad tu šo addonu esi novilcis kur klāt nāk hlbooster un hlguard tapēc arī nezini kā jarikojas ar puginiem kautvai tev visss ir priekšā rakstīts ;ATAC - nonjem ; to priekshaa ja gribi atac ----->tas atiecas uz visiem pluginiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 1) Noņem tos ";" 2) Ai visiem pluginiem ir jabut ".amxx" , lai viņi darbotos 3) Kas tie tādi ir : ;Citi plugini ;High ping kicker ;Freefrag kicker ;Admina teerpi Katram pluginam ir normāls nosaukums un nevajag viņu rename 4) Veiksmi tadu addou veel nebiju redzejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
hl.id.lv Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 a kas tad tur taads diivains? Dzeks normaali uzraxta augshaa kas katrs par pluginu LOLi juus! Kaada vaina? Vieglaak vismaz orienteeties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now