BlackDrake Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 (edited) Man ir baigā problēma man ir csdm tikai visi dzimst savās bāzēs..... kas taa par probleemu? EDIT: es zinu ka tur ir saistīts kautkas ar tiem csdm cfg failiem itkā es vinjus novilku ar vis pilnīgi kopā bet neiet.... EDIT: varat šito topick vērt ciet vis iet es pats biju pielaidis kļūdu.... Edited June 5, 2006 by BlackDrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN_LADEN Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 palasi readme Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 BIN_LADEN said: palasi readme Palasiju tāpat visu uzraxtiju kā vajag tāpat neiet un tu spamo..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL`Fegga Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Ja esi vilcis failu no amxmodx mājaslapas (konkrēti šeit) , tad tur ir tāds jauks links, kā šis , kurā ir dafiga FAQ par instalācijām, konfigurēšanu un citiem šitiem. Meklē - Gan jau tur būs kāds skaidrojums tavai problēmai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now