-ynk Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Labdien visiem! Karo4 es ar vienu keksu speleju 1vs1 un bija nereali fragi vinam, bet tas pie D... Galvanai lai juus pateiktu objektiivi, vai persona par kuru esmu uztaisijis filminju 4iitoja vai nee ! Sheit buus mazins movie ! Movie parametri garums:01:45 lielums: 57,6MB formats: wmv Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Labdien visiem! Karo4 es ar vienu keksu speleju 1vs1 un bija nereali fragi vinam, bet tas pie D... Galvanai lai juus pateiktu objektiivi, vai persona par kuru esmu uztaisijis filminju 4iitoja vai nee ! Grūti pateikt, jo bija ļoti maz fragu - bet wall-haks viņam bija, jo tādas haļavas pat haļavnākiem Cs spēlētājiem (kā es ) nav iespējamas. P.S Mans ieteikums - Pārlikt mūviku tā, lai viņu var vienkārši nokačāt, nevis jāgaida, kamēr viņu gļukaini atvērs Media Players Labs muzons Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 LOL.Tu uztaisi filminu,un pats taja ar LIELIEM BALTIEM BURTIEM uzraksti ,ka vinam ir WH utt... Tad kada jega tu te ludz citu palidzibu ,ir vai nav 4itaks... Tad vispirms padoma ko dari un tad bliez pa pogam ar tizlu textu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 (edited) izskatījās pēc wh, bet no 2viem momentiem to pilnīgi precīzi ir grūti pateikt P.S. sum41 čever! P.S.S. nu pliz kāds nolādējiet manu deagle hs Edited June 4, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Labdien visiem! Karo4 es ar vienu keksu speleju 1vs1 un bija nereali fragi vinam, bet tas pie D... Galvanai lai juus pateiktu objektiivi, vai persona par kuru esmu uztaisijis filminju 4iitoja vai nee ! Sheit buus mazins movie ! Movie parametri garums:01:45 lielums: 57,6MB formats: wmv -ynk nevari iemest savaa ftp serverii vienu manu failu? man anv kur vinju uploadot Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 (edited) nu pliz kāds nolādējiet manu deagle hs Nice HS Žēl tikai, ka mūviks īss, bet skaista haļava (es ceru, ka haļava, nevis k-kas cits ) Edited June 4, 2006 by 3ncOunTer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now