HeH Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Kāds zin, kā uzlikt lai hltv visas 04.06.06 datuma demkas saglabā mapē 04-06-06, 05.06.06 datuma mapē 05-06-06 utt. Un vai tas vispār ir iespējams ar hltv, vai tas ir kāds perl skripts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 HeH said: Kāds zin, kā uzlikt lai hltv visas 04.06.06 datuma demkas saglabā mapē 04-06-06, 05.06.06 datuma mapē 05-06-06 utt. Un vai tas vispār ir iespējams ar hltv, vai tas ir kāds perl skripts? Īsti neatceros kā (jo pašam nav bijis lielas vajdzības pēc šāda HLTV pielietojuma), bet vai tik nebij tā [HLTV Console]: record <demo name> <Direktorija, kurā vēlies saglabāt (Default: Valve/cstrike)> Tādējādi katras kartes pilna demka tiks ierakstīta pilnībā. Kad karte mainīsies, tiks uzsākta jauna demo rakstīšana, tādējādi nebūs jāatsāk rakstīt visu penteri no jauna Varbūt kļūdos, hvz. Kāds gan jau zinās precīzāk pateikt *gL* Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeH Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 Jā, bet ar šo paņēmienu visas demkas saglabās tajā norādītajā record mapē, bet man vajag atsevišķās mapēs pēc dienām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 HeH said: Jā, bet ar šo paņēmienu visas demkas saglabās tajā norādītajā record mapē, bet man vajag atsevišķās mapēs pēc dienām. Nu tam ir jābūt iespējamam, jo taču Gign`ā ir tāda sistēma, un pat vēl sarežģītāka - demkas saglabā web-lapā Tev vajag pameklēt googlē, vai Te un pameklēt kādu FAQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeH Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 Bet liet tāda, ka es neemsu pārliecināts ka to paveic HLTV, manuprāt drīzāk perl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 HeH said: Bet liet tāda, ka es neemsu pārliecināts ka to paveic HLTV, manuprāt drīzāk perl... nu ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeH Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 Norkizz said: nu ja Varbū tu arī zini kāds? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenys Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Vo vo plzz kāds umņiks palidzat, man ari interese, perl Atceros psycostats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now