siruss Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Man tads jautajums vai kads zin ka var dabut otro monitoru lai filmu no kompja var luret pa Tv vads man ir bet man teikushi uzliec 2 monitoru ari video karte ir ar video out kads var plaidzet!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Nezinu preciizi , skatiijaamies pie krusteeva shitaa , vinsh kko lika pie desktop > propertiis tur Ceru , ka paliidzeeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted June 3, 2006 Author Report Share Posted June 3, 2006 Ok paskatishos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Es gan iespraudu vadu kompii un TV un viss raada, nevaig nekaadu otru monitoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Man tads jautajums vai kads zin ka var dabut otro monitoru lai filmu no kompja var luret pa Tv vads man ir bet man teikushi uzliec 2 monitoru ari video karte ir ar video out kads var plaidzet!!!! vadu vadu un veelreiz vadu tev vajag, aizej uzprasi kaadaa tuvaakajaa elektro prechu veikalaa "man vajag taadu vadu lai kad es piesprauzhu no datora pie teljuka lai filmas varu skatiities" Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted June 3, 2006 Author Report Share Posted June 3, 2006 Okay paldies.. Kautgan jau patecu ka man vads ir!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Okay paldies.. Kautgan jau patecu ka man vads ir!!! kaa jau teicu, Uzinstelee draiveri jaunaako 84.21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 Da man jau ir uzinstalets - baac man tak nomainja 2vas kartes laikam bus japarinstale!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 blad nu ir 2 vadi sarkans un dzeltens in-out un veel skanjai ?laikam? katrs maksaa latu jebkuraa veikalaa kur taadus tirgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now