SmokeMachine^^ Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Nu es gribetu uzzinat ka var nomainit IP adresi nemainot internetu , vai ari tas ir iespejams vai nav ja ir tad ludzu pasakiet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horror Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 kaads tev ineta piesleegums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mE ^ Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Vo vo es ar gribeetu to uzzinaat !! Bet tikai bez provaider ( nezvanot provaideram ) kada proga vajadiziga un ka tas jadara ! ja var izklastiet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmokeMachine^^ Posted June 1, 2006 Author Report Share Posted June 1, 2006 Man aldems Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horror Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 aa nu tad tu nevari nomainiit var nomainiit tikai mdsl pieslegumam, bet ja ari tev vins buutu es neteiktu kaa.. jo mazaak cilveeki zinaas kaa to dara jo labaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 kaa mDsl var nomainit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmokeMachine^^ Posted June 1, 2006 Author Report Share Posted June 1, 2006 tu lol ja tev vajag taisi sav atseviski topicu un prasi nevis vien loxs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 tu lol ja tev vajag taisi sav atseviski topicu un prasi nevis vien loxs kapec gan vinam piespamot forumu, ja tema jau ir praktiski viena - ''ka nomainit ip''.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Slabo, ka nevari provaiderim pazvanīt? Un līgumos mēdz būt punkts, ka adresi mainīt aizliegts. Tā ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 aa nu tad tu nevari nomainiit var nomainiit tikai mdsl pieslegumam, bet ja ari tev vins buutu es neteiktu kaa.. jo mazaak cilveeki zinaas kaa to dara jo labaak Pilnigi piekritu jo mazak zin jo labak! @@ Cita lieta ir tad,kad tev ir nomainijusies IP uz kada 4itera bijushas IP ,tad neko..Bet tu nesaki kam tev tas vajadzigs,tad ar neviens tev neteiks.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mersy Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 es varu sadereet ka tu ip gribi mainiit tikt apec ka 4iitosi tevi banos un tu change ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmokeMachine^^ Posted June 2, 2006 Author Report Share Posted June 2, 2006 Man miRC k-line uzlika tapec man vajag mans bra4ka sikais spamoja jo gribeja admina tiesibas dabut uz mu servera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now